- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
и тва е вярно :Д
но днес само се караме. лол.
за всякви глупости
баси тъпите американци, тъпи момчета, ще им откъсна главата бе, само някой да посмее да нарани сестра ми, добре че с тоя задник се е усетила навреме
иначе съм окей, една бивша съученичка ме покани на гости, пък тя вече има дете почти на годинка и като цяло не бяхме много близки и нямаме много общи теми, но ще отида да я уважа :д
Страх ме е защото трябва да продължа напред, а не знам дали съм готова. Никога няма да бъда трудно е. А и утре почвам нова работа. Пожелайте ми късмет хора.![]()
Природата е коварна господарка, дала е на жените безкрайна красота, но ги e обрекла да бъдат сбръчкани сливи, обречени на самота и бедност 80% от техния живот, не помага и факта, че малко умеят да планират напред и да оценяват хората до себе сиОт добрата страна има малцинство, които са научили цената на лоялността и да ценят партньора до себе си докато е време, така де, преди да са вкиснали
![]()
Последно редактирано от Maleficus : 09-25-2016 на 19:02
Последно редактирано от Maleficus : 09-25-2016 на 19:19
абе в тая замунда отдавна не е цъфвал някой касов филм
Пфф, не ми се прибираше тук, искам си покрай него, пък ако ще и в кашон да живеем. :дд И да - кеф ми беше, искам още! :3
мойто сериали отдавна свършиха и от повече от година не съм си теглил ни един
гледам само бегетата, нещо много ме е страх да рискувам с нов сериал, това си е цяло обвързване
хахах ти си гений бе, първата съм я гледал естествено но не знам как съм пропуснал втората (дано не съм я гледал на бърз кадър и да съм забравил за него) ше я тегля
и ако искаш да знаеш се пише now you see me