- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
аз breaking bad не успях да го догледам, мега много ми дотъпя, не знам чуек
сега си бях свалил ballers, спрях 3ти епизод на 20та мин и после го изтрих
мега тъжно :/
но пък Daredevil беше тупаница и ми е в топ 5 любими сериали, не съм сигурен дали е на първо или на второ място :Д
vikings e Лудница
arrow беше як първите 3 сезона, след слейд малко се сговняса, рас ал гул беше трагедия, както и тоя последния сезон с деймиън дарк
флаш става, малко е блудкав, ама става
джесика джоунс става
люк кейдж май излезна, трябва да го изгледам
остава да излезе айрън фист и всичко е точно
край на rant
ако някой гледа супергеройски сериали да пише :Д
догледай breaking bad
arrow и с Деймиън Дарк беше як, но наистина със Слейд беше мазалото :Д
флаш очаквам следващите сезони да стане по-добре
а Викингите тия дни ги гледам... стигнах до 3-ти сезон и нещо ми стана яко тъпо
споко, за викингите и аз бях така, ама се "засилва"
той сериала просто е с тая структура, ако минеш първите няколко епизода след това става по-добре и финала е дъ шит
то малко като живота, чуек, само дето живота през цялото време е шит :/
и курвите са курви
:/
beden no sexy
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Викингите мега добър сериал. Не е игра на тронове, но е в топ 5 на любимите ми сериали.
Ракшьо, Деърдевил кога ще има нов сезон? Хвъли едно очо на наркос или rome (тва на нбо).
ПТ--------—------------>>След 2 лекции, фитнес и 20 мин тичане на макс -полузаспал полубуден
Главата ми ще гръмне след доста доста крив ден...дано не се повтаря.
Welcome to the Jungle...
Не знам защо, но когато съм в у-ще, сякаш го търся с поглед, очаквам го да се появи отнякъде или да се разминем в коридора. Чувствам липсата му, тъжно ми е, че вече го няма в у-ще и че няма да го виждам. Само това ми беше останало, а сега съвсем нищичко... Защо ми липсва? Та това е човекът, който ме нарани и използва. Как може след толкова много гадни неща, които ми причини, аз все още да съм добронамерена и мила към него? Дори забравих лошите случки, обърнах им гръб и продължих да гледам с добро на момчето. Такава съм си аз, затова добрите душички винаги страдат... защото допускам всеки, доверявам му се, обиквам го след това нараняват мекото ми сърце. Но аз пак забравям за злото и продължавам да съм добросърдечна..
изконните предразсъдъци на някои хора, налагани им още от люлката не са лесни за изкореняване и понякога такива провокации са необходими; вярвам че това е преходен период
Пловдив винаги е бил либерален град по мое мнение; горда съм че съм израснала там; има специално място в сърцето ми за него и мисля че за мен винаги ще бъде най-вълшебното място на планетата
( разбирам резервите на някои хора към прайдове и мероприятия от това естество
ако мачизмът и хомофобията не бяха чести явления вероятно нямаше да има прайдове, нямаше да има и slut walk-ове, нямаше да има и мъже на токчета, танцуващи Нощта; в обществото, в което живеем обаче тези събития за мен са в контекста на случващото се
въпреки моите предупреждения не ме взеха под внимание
сега когато се опитаха да прехвърлят вината върху мен им напомних какво съм казал и си замълчаха
чувствам бахти наместения пич
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11507544
Сега или никога.
ами за Дд, трябва да излезе люк кейдж след няколко дни, после трябва и джесика джоунс мисля, след това евентуално айрън фист, след това дефендърс (където са 4мата + пънишъра, ако не се лъжа) и накрая би трябвало да е сезон 3, т.е. има абя време. Най-вероятно лято 2017
викингите си е чукче
наркос ще го гледам по-натам
ромето също остава като вариант за по-натам
днес сутринта опитах за първи път Bulletproof coffee и беше отвратително, защото:
-маслото, което имам в хладилника е там от седмица и неш, щото беше от тези големите буци и май се е развалило, щото беше кисело и миришеше кофти. Нямам блендър и с тва, с което го бърках не знам колко добре може да стане.
Едвам го изпих.
След това тичах докато ми стане лошо, прибрах се и се опитвах да не се издрайфам. Отидох на лекции, бях 2 часа на фитнес с един приятел и сега съм дробче![]()
![]()
![]()
утре може би въже + някакво движение, че май не ми се тича и фитнес
ще бъде тегаво.
^^^^отивай на университт,ейшш.
ПТ:Кат не съм на уни,ми е тъпо.
Кат съм на уни,па ми е тъпо.
It's tough...![]()
Отказват се да си оправят организацията тоя пловдивски и тва си му е. Изнервиха ме до краен предел за пореден път още преди да съм започнала да уча там и ако имаше вариант да си върна парите за семестъра, директно щях да се откажа.
В личен план съм си във все същото скапано настроение и този път няма кой да ме вдигне, трябва да свикна сама да си бъда опора.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
от това, което съм чула и от моя личен опит... мисля че всички университети в България са така; и аз имам ядове покрай СУ и може би най-големият ми е че не записах някъде в чужбина
ако тръгна да се оплаквам от университета и преподавателите мисля че цяла вечер няма да ми стигне
смисъл, едва ли те успокоих много
ама и аз съм на това дередже Д:
и почти всеки студент в България май
бих искал да имам 3 деца от 3 жени
винаги ми се е въртяла тая идея в главата
кога ли ще се впрегна в изпълнението и нямам идея
при мен почти нямаше проблеми
поне не такива, които да ме изкарат извън нерви
и даскалите ми се струват готини
остава да видя по 2 предмета кви са и всичко точно![]()