- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Когато ти пращат писмо по имейл, че имаш unclaimed $14.5M...
Бил съм богат, а дори не съм го знаел.
Последно редактирано от YoungBloodZ : 10-01-2016 на 21:48
Приготвих багажа, търсете ми керван да го пренеса. Утре ще е зорът, понеже плюс гига сакът има и огромна чанта със спално бельо, после идват раницата и лаптопа, ама като си позиционирам 2/3 от нещата там, се очертава да ми е много по-лекичко при прибиранията, даже планирам да сменя сака с по-компактен. Докато събирах, си открих един списък със 100 неща, които искам да направя през живота си. Доста се изкефих, пък и отбелязах за свършени още доста неща.
Нямам търпение да се нанеса утре, големият кеф ще е да си подреждам нещата, винаги ми доставя удоволствие да започвам от начало. С тая рехава програма ще имам доста свободно време и ще мога да сътворя и делото на живота си, което планирам още от миналото лято.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
всеки път, кoгато ми е кофти, търся в bookmarks форума.
влизам, обхваща ме някаква носталгия, става ми по-тъпо.
ама понеже винаги може и по-зле си пускам плейлиста с песни от гимназията.
ggwp
хихи, утре <3
3
:3
може и да е тази година, ахах
напоследък рождените дни са епични
последният беше топ
а вкъщи е някакво позитивно
рибириби
two girls one router
всеки мрази красивите и умните
Разтекох се в това легло... Лежа откак вечерята свърши с таблет в ръка, слушам музика и ми е някакво спокойно, летаргично и мързеливо... Крайно е приятно.
Цял ден подсмърчам във влака - липсва ми. Не, бе, малко се разболях и за тва, пф... Ама пак добре, че имаше кой да ме тормози да ходя по горичките, че ако си бях останала в леглото в хотела, щях да се влача болна поне седмица. Трябва да има кой да ме ръчка в ребрата да излизам, за да съм в кондиция явно, ше си запиша това. Днес беше интересен ден - разни гадове ме вързаха с мейзърки за краката и ръцете, разни хора ми откраднаха билета без да искат... Искам да се трупясвам най-после, че умирам за сън. Щеше ми се и да не си лягам сама, както и една гореща вана преди сън, но ще заспя и така. Лека-мека.
лошомие
този път наистина не знам защо
но предстоят интересни неща
едно от тях не е плануваното ми намаляване на алкохола
И студентският живот започна! Изчистихме и подредихме всичко, налепих си едната стена с големите стикери дето ги продават по китайските магазини и вече всичко е мед. Колегите са супер яките олигофрени, очертава се да се сплотим. Имах време да врътна и из града малко, също свърших и доста полезна работа с разни документи там. Остана само картата за автобусите да изкарам и да си щъкам навсякъде. :д
трябва просто от ВУЗ да го кръстят "ЗНВ" - загуба на време, за да не се преебават хората
Когат' спре тока в общака...
Daily pill
Just TELL THE TRUTH!
Feel like you can't?
STOP DOING THINGS YOU HAVE TO LIE ABOUT!
Истинският приятел е този, на когото казваш, че пиеш топъл сайдер и той идва от съседния град в един през нощта , за да ти донесе лед. <3
чувствам се като човек с много отговорности.. в общи линии
ама лошо си управлявам времето.
Когато дремнеш уж за един час, но се събудиш след три, чудиш се наистина ли вали или халюцинираш и през 5 минути се стряскаш, че е сутрин и си на лекция...