- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Познайте кой се върна! Един подходящ поздрав за всички фенове на които съм липсвал и не чак толкова
:
![]()
Graeca sunt non leguntur.
Но пък тя е прекрасна, явно трябва просто периодично да си говорим, за да не се чувствам сама в мнението си за определени личности и явления и да се депресирам от това.
Колко е яко да си зает. Бях забравила какво е. Тъпо е в момент на слабост, породена от някоя книга, самотен порив или друго нещо, което провокира скуката ми, да се върна към токсичните ни отношения. Ей така, веднъж в месеца - става. Само, ако можеше да изкореня и сантименталността. Работим в тази посока. Да, самодостатъчното ми Аз и другото емоционално, което трепя по-малко всеки ден. Липсва ми художествената литература, но ще потърпи известо вето. Само, ако имах такива мераци и на научната хд. Никой не е в състоянеие да ме накара да я чета извънсесийно. Амин и чаоо.
Обичам си съквартирантката, ама е много тъпа. Ей така, в житейски аспект. Иначе пак ще съм сама два дни, пълен айляк. Така де, само да измия всички съдове и да подредя, дето е осрала с нейния, докато ме няма и заряза на мен, и след това започва айляка.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Една от градивните частици на цивилизацията и една държава е размяната на услуги, че един човек гарантира услугите си в една сфера ако другия гарантира услугите си в друга и така, чрез взаймна размяна и честност се изгражда доверие, а от това доверие се изгражда село, а от това село град и такааа. Уви в България приоритет е да прецакаш другия, пък ако може да свърши работата без пари и без да вложиш и предложиш нищо в замяна, а после даже и да ти благодари за привилегията че ти е робувал, още по добреЗагубата на доверие в съседа води до постепенно разпадане на една държава..
Сигурно е хубаво да мислиш като българин и да живееш като трупен червей, които яде, докато трупа на държавата все още е там, но когато свърши манджата, откъде ? Старото доверие е загубено, задружието, а съседите те гледат сякаш си се изходил на килима, особено когато искаш услуга
![]()
Не се чувствам добре със себе си. Чувствам се добре в тялото си, но не и добре с разума си. Чувствам се...пропаднала? Малко силна дума е, но по-слабо изразено - може би. Не знам дали съм винаги неоценена, или винаги аз се надценявам, но и в двата случая не ми е добре. И още по-лошото е, че с всеки изминал ден осъзнавам как повече клоня към второто. Може би на това се дължат тези...състояния?, които ми се случват в последно време. Не че има много варианти. Или е това, или е чувството за самота. Започвам да изпадам в депресии, които не са ми присъщи. Поне имам с какво да се разсейвам, ако не друго...
вече 2ри ден не мога да вляза в тоя тиндър, чак ми стана интересно що, единствено не мога да си ъпдейтна фейсбука щото нямам място (тела е на 5 години все пак)
Ебахти съдбата човек... :д Току що установих, че последният ден, в който си писах с момчето, което харесвам (спряхме изведнъж да се търсим за жалост) е денят, в който се запознах с един боклук. И няма как прекратяването на отношенията ми с първия да се дължи на запознанството с втория, но пък е супер странно, че така се получи. Карма ис а бич.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
ahahahahahahahhaha
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Замръзвам, а уж било 15 градуса. И грима ми не се получи, а трябва да ида да се снимам, щот #нимоа намера снимка за дкументи. Трябва да се смъкна и до дядо, а ме мързииии... И не съм яла, а съм гладна. И си искам дживотинката вече, още малко повече от 24 часа и ш си го тормозА!