- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
гледам и съм чел GoT споко
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Шибан живот.![]()
Всички покрай мен са болни, само аз още държа фронта, доколкото мога, и само кихам засега...
Иначе животът е шибан.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
ся разбра ли истинската причина, хакнали са швейцария или нещо подобно
а арената е малоумна, изпълнена с картинки и неадекватност, замундата е най-лесно подредена и с най-просто функциониране и нещата които ти трябват са на преден план или с един клик ги достигаш, в арена под филмите има по 2 коментара а в замунда винаги има много повече и можеш да си направиш някаква първична оценка но функционалността е на първо място
затова и толкова хора я ползват
LoadRunner, на мен замундата вече ми тръгва.
хич не нося на критика деба
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
аз причината ти я написах, ти решаваш дали да вярваш на мен или на някой по телевизията
В България акъл да търсиш, за тва толкова много я ползват.
Причината да я ползват толкова в България е, че хората друго не знаят, а дори да знаеха, нета им е преебан, ако теглят от чужбина. Всичко качено в мамуната е вече качено някъде другаде и то преди дни, седмици или месеци.
Когато се качиш на покрива да пиеш сайдери и светът от високо ти се стори една идея по-добър, отколкото е в действителност.
хащаг когато фб ти предлага да се сприятелиш с господин Papugai
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Дойде ми чайчето и буквално нищо общо с това, което продават в Б-я, включително разните насипни по специализираните магазини.
Мирише на нещо като окосена трева + ананасов сок + кокос, и в устата остава вкус на ... еми нямам представа как да го определя.
http://www.iherb.com/Rishi-Tea-Organ...-oz-50-g/45005 - пак го линквам в случай, че някой е мераклия да го пробва.
https://www.coupons.com/coupon-codes/iherb/ - от тук можете да си вземете купонче.
Странно е усещането да си на 20+ години и да се натъкнеш на нещо, което нито като вкус, нито като мирис може да бъде определено като наподобяващо нещо познато. Само заради новото изживяване си заслужава да се пробва според мен.
Са си поръчах https://www.o-cha.com/green-tea-gift...ategory_id=157. Интересно бастуните на митницата дали ще го спрат.
// сори за спама. Звучал съм като пенсионер като заговоря за чайове и ИРЛ няма на кого да кажа
абе нз, не са ми спирали пратка за 190$, а веднъж ми спряха пратка за !!3$!!
как да е, поживем-увидим
Вярно ли е, че ако отида при специалист с направление от личен лекар, не плащам такса преглед?
По темата: пак така се чувствам, някоя депресия ще да ме е хванала пак
не е вярно, плащаш 3-4 лв и аз не знам за какво
не съм чувал за такива случай, има само няколко теми за митото и кое как се спира и защо но над 45лв се спираха и има условности дали плащаш само мито или само ДДС или и двете
чети в гугъл оскъдната информация или питай на митницата за правилата
аз исках да си купувам една машинка за около 200$ но се отказах заради неясни правила по митото и ддс-то и щеше да ми излезе много скъпа
ако ходиш към митницата и питаш може да кажеш после
Последно редактирано от LoadRunner : 10-26-2016 на 15:37
липса на женско внимание, винаги съм мислил тия "мъже" за леко жалки, които обиждат жените че не им обръщат внимание,
като си грозен и тъп мечтаната кифла няма да се трогне от теб, търси си грозна и тъпа, валяло от такива
очевидно е жалко
ако някой те е обидил ок, да му го върнеш но ти си жалък