- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
май ще взема да кажа на майка ми за нея, тя и без тва постоянно любопитства![]()
Хоум фъкинг хоум. И егаси посрещането, като го видях тоя букет за "украса" на некролога, направо щях да се изсмея. Тая жена не се научи да си казва какво иска и се е съгласила с каквото са ѝ предложили. Аз на гилдията за билборда съм казала, ама живи и здрави, известно време след пенсия трябва да си изготвя дизайна на моя, за да съм спокойна, че няма да е кичозен. Не съм чак до такава степен ненормална, за да ми се въртят само мрачни мисли, просто такива неща са си направо страшни и няма как да не се замислиш как да предотвратиш такова нещо с теб някой ден.
Иначе не мога да повярвам, че мина една година. Помня тази вечер сякаш беше вчера, всичко изплува в съзнанието ми миг по миг и направо треперя като се сетя как изгуби съзнание в ръцете ми. Със загубата рано или късно се свиква, обаче шокът си остава.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
http://www.obekti.bg/chovek/15-neshc...olyutno-nikogo <3
а иначе към поста на ракши
NOvember
![]()
Нашите ме тъпчат с храна само, в строя съм 3 седмизи и на 4тата ги виждам, или нещо се случва, и прецаквам всичко, и пак наново :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
тя майка ми като нищо да е клонила, като се замисля... : D
макар и да не признава, ама не е моя работа да ѝ се меся в личния живот, както и тя в моя, знаем си се : D
Мисля да прекъсна университета. Ще се върна на пролет като се стопли времето.
Нямам търпение да се видим, направо не ме свърта вкъщи. Мисля да изляза малко на въздух.
Начи, антракса ако следва ношейфновембър, ще яде бая бой. Пред всички го казвам...
Иначе ми е хубаво - пак си е тук. И съм щастлива. Трябват ми повече упражнение, обаче. Ще видя кого ще изнудвам да ходим по полигона.
Абе моята брада е като мъх на праскова, а се бръсна вече 4 години редовно. Какво да правя? :Д
Wtf, ще се "празнува" в някаква загинала вила в балкана, а днес основната тема беше как ще се накифлят за вечерта. Как ли пък не. Най-официалното, което могат да очакват от мен, са дънки. Ще пропусна частта с късите поли, роклите и токчетата. Като го съобщих ме загледаха доста странно. Сега се чудя аз ли не разсъждавам правилно, или те са кухи.
*грабс попкорн* бой бой ^^^
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..