- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
събират ми се доста положителни емоции не една или две
иначе на събранието нещата минаха добре не се наложи да удрям по масата с цел потушаване на бунтове от тоя и оня
пък и ме избраха за делегат
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
омраза с лопата да я ринеш :Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
ДНЕС ЩЕ ВИДЯ PLACEBO ИМАМ ПРАВО ДА ПИША С КАПС ЛОК ОК![]()
клип не знам дали ще направя, ама ще наснимам, леле. 2009 и чаках 211 дена за тоя концерт. оборудвала съм се с пауърбенк, две батерии, защото моята е ужасна и не си поръчах аз една нова, ми глупости... ама както и да е, ще се справя хуехуе
Баси,като не съм ходил 3-4 дена на фитнес,и след днеска съм скапан,а дори не тичах.
Отделно -защо да ф*ъ*к има толкова трафик в ш*иба*ната софия в събота и неделя ?!
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Идва една брикета снощи при нас и ми вика "како, дай да ти гледам за любов." Не мерси, да ми каже нещо и да ме депресира само. :д Въпреки че ми е много интересно какво ще каже, не знам дали искам да го чувам.
Днес ме възмутиха малките мангалчета на гробищата. Просите, няма кой да ви спре, майната му. Ама да дойдеш да ми светиш в момент на уединение, когато човек прелива или пък пали свещичка, това вече е прекалено. Няма как да говорим за съобразителност при това племе особено в тая възраст, знам, ама все пак много се издразних.
Без да искам попаднах в организацията по изборите, шегуваха се, че съм супер надъхана, а даже не ми плащат. Представяли си ако получавах възнаграждение колко експедитивна съм щяла да бъда. Истината е, че просто обожавам такъв вид организационни събития, които са отговорни, но в същото време забавни.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
мога да си оправям сама веждите вече и се лакирах с минимално омацване
I'm a big girl now.
//също така мисля че момичето на аватара ми е с ненормално дълги ръце
ама пак е симпатична
захващам се да готвя аз, а вас не ви знам
стискайте палци да имам мащерка
нали ще гласувате днес? има опция 'не подкрепям никого от кандидатите' и тя се различава от негласуването
има 1 свестен кандидат - не виждам причина да се гласува с не подкрепям никого, ама вие си знаете де
иначе да, заспал съм вчера към 7 и сега станах :Д отивам да се изплацикам, ще закуся и ще се отправя към даскалото, където ни е избирателната секция. Май в 6 отваряха, та идеално
едит; оказа се, че в 7 отварят :Д Даже 7;20 стана преди да започнат.
Последно редактирано от aurissaaaaa : 11-06-2016 на 04:39
Оф, трябва ми диван/ъгъл за стаята... Или фотьойли 2/3 + 2/3 табуретки. :ддд И още няколко шкафчета, примерно. И нов гадероб. И съм гладна, трябва да се дигна след малко. Гъбата ми липсва.
аурис, имам предвид хората с идея да не гласуват въобще, не насърчавам да се гласува неутрално. дразни ме, че много хора няма да гласуват, защото отново "няма за кого"