- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
ох, дано да стане с него
ще е копон all the time
#стискампалци
12:00-18:30 разходки... с малко прекъсване
краката ми се смляха![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не знам защо намеси тва. дори няма да коментирам естетическите и духовно-интелектуалните ни различия, което и да визираше.
да, моя грешка, че се хванах на евтина провокация - неуместно неприкрита ирония и всевишно изфабрикувано заяждане към.., бог знае кого. и двата ти поста са злобарски, пък се разграничаваш от негативния баланс. иронията, брат хд
e, но пък ако съдя по написаното явно те афектирам по някакъв начин, без дори да го целя
Всички тук се взимате прекалено насериозно. Всичко, което написа е точно обратното на действителността ;p
успешно съществуване, лишени от чувство за хумор и бездушни хора
/а...и не помня случай, в който да съм писала тук и ти да не си ме цитирала, пък после плачеш от някакви измислени заяждания, wtf просто, brat :}
Последно редактирано от pandabear : 05-07-2016 на 17:29
ахахахахахахах
не ме афектираш, само леко ме дразниш, ето - не съм бездушна
просто имам право да харесвам или не харесвам хора, на базата на начина, по който се изказват в темите.
ти редовно иронизираш хората, създавайки впечатление, че се мислиш за нещо повече.
не се чуди на реакциите.
моля, не изскачайте с репликите: 'това е само форум'.
по маската на човека можеш да познаеш какъв е и т.н.
имаш право да си себе си и да търпиш обратната връзка, мен малко ли са ме хранили
както се казва, It's just a prank, br0
в крайна сметка никога не е лично, просто обратна връзка на поведението/впечатлението, което оставяш.
ама в момента, в който го пиша това и вече разбирам, че е безсмислено, защото безгрешни няма
в интерес на истина Ива започна първа
но и двете не ми отговорихте на въпроса
о, моля те, това се вижда и без да си учил психология.
мило е, че защитаваш дамата и си имаш позиция, само че моля те кажи нещо умно, аргументирано, не нападки ad hominem колко съм зле и как остарявам и етц.
Аз съм маската само че вместо джак ръсел си имам голдън ретривър. А това, че съм зелена сигурно се дължи на насъбралата се злоба в мен ;p
Виктория се прави на такава каквато не е, т'ва е повече от ясно, ма к'во й се връзвате пък вие?
Особено па джърпър к'во й падаш на посредственото ниво не моа разбера.. Тя не се и никога няма да се държи като момиче, жена. Мисли си, че е много оборотно да се държи като селски тарикат, защото това е около нея селски тарикати..
А като гледам Ива колко и е трансвагинално относно това, което казва пандабеър не знам зак'во се карате. Мир бе хора. не всеки е създаден да разбира другия. Всеки е харесван и не харесван от разни хора.
Я пийте и празнувайте.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ахахаха ДОТА,
чета всички, защото в крайна сметка това е форум, и е редно да четеш какво е писано преди теб, а не само да си изпляскваш мнението колкото да има.
преценила съм я по този начин, у мен е оставила такова впечатление и съм решила днес да го изкажа, втф.
и не ме изкарвай че по цял ден нейни постове чета, чета си всичко и ако реша че ми се коментира, коментирам.
разбирам, че искаш да се изживяваш като рицар на справедливостта, ок, изживявай се.
казах,имам право на мнение и да го изразя. като гледам не го приема драматично даже, for fuck sake
до 2-3 дена ще сме ок
изобщо пък и не ме интересува с Ива какво делят