.
Затворена тема
Страница 5 от 239 ПървиПърви 1234567891555105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 5969
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    станах, закусих, пих си хапчето и пак си легнах за два часа, беше мн яко, дано само не ме боли глава после

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Искам да видяяяяяя!!!
    Ей сега ще ти я пратя във фейсбук на лично.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ей сега ще ти я пратя във фейсбук на лично.
    искам и аз

Мега фен Аватара на tori
    А, нимоа ти помогна в момента. След няколко часа ще се прибера и на теб ще пратя.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А, нимоа ти помогна в момента. След няколко часа ще се прибера и на теб ще пратя.
    ама да не ме забравиш?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Хайде само да не ми се оправдаваш глупаво, а?
    Мацката не е попитала, защото ме нямаше като си го искала. Не я виня, че ти го е дала. После ме попита, но беше твърде късно вече. Точно тогава ако ме беше попитала навреме НИКОГА не бих и позволил да ти го даде. По другите две точки нещо да кажеш? Хм? Да е имало случайно моменти, когато си ми говорила зад гърба? Хм? Да е имало случайно момент, когато ти невинна душице си ми дала профила на някой без дори да споменеш? Хм? За разлика от теб аз като знам нещо се старая въпросния човек, за който го зная да разбере от първа ръка колкито се може по-скоро...забележи не да се похваля какъв компютърен спец разбираш ли ме съм, а не играя подмолни игрички като теб, честната Пантерка. За което между другото всеки път установявам, че съм твърде наивен и както казват хората се получава малко направи добро и изяж лайно. Но както и да е де...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    йей драмата ми липсваше

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Пак питам: защо хората нямат проблем с мен, въпреки че съм много далече от неконфликтна личност, м?
    тренираш и ги е страх
    само на мен не ми пука
    защото мога да ти избягам
    яздейки кон

хехехе, ебати детската градина, чак тръгнали да се оплакват, че някой им бил видял профила, сякаш е голямата тайна, или сте някви роднини на свидетели под закрила

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тези разговори винаги ми действат много добре. Осмислям и разбирам неща за себе си, които тая дълбоко в мен и иначе няма как да излязат.
    Welcome to the Jungle...

каза ми, че те е попитала. ако е станало развален телефон, сори.

аре ся си спомни за една конкретна ситуация, когато ме беше наредил на всякаква точно защото бях казала на човека какво точно си казал по негов адрес в негово отсъствие С точен цитат, забележи, а не с преразказ, така че да излезеш по-черен от дявола. С точно твоите думи. И ти ме обиди на всякаква. Тоест ти ЗАЩИТАВАШ говоренето зад гърба.

"колкото се може по-скоро", глупости на търкалета, събираш си информацийката, мишкуваш си и я плюеш в подходящия момент, изобщо не се опитвай да лъжеш. А фактът, че се ровиш, е показателен.

Не, не съм ти говорила зад гърба, всичко, което съм казала в твое отсъствие, съм го казала и на теб, в това отношение копче не можеш да ми кажеш. Замисли се колко е нелепо обвинението ти в тоя момент. Мога да вляза в чата и да те оплюя, нали? Вместо това аз пиша тук ПРЕД ТЕБ. Как това е говорене зад гърба?

Пак питам: защо хората нямат проблем с мен, въпреки че съм много далече от неконфликтна личност, м?

П.С.
    Впрочем, ако си спомням точните ти думи: "Силвия би ме добавила, изяж се"...
    ми, ок
    Значи то човек да спори с теб и с радиото е една и съща работа. Само ще ти кажа, че ти сама се издаваш пред хората без дори и да се усетиш. При дадени обстоятелства рязко си сменяш поне видимо отношението към даден човек, а в други случаи просто не можеш да се въздържиш да му натриеш нослето с намекченца ма колкото се може по очеизвадни. Така се самоиздаде между другото и при споменатия от теб случай въпреки, че беше направен известен опит да бъдеш прикрита.Така че че си ми говорила зад гърба си ми говорила. Самоиздаде се веднъж даже, когато направих едно провокативно пожелание в тази тема. И ти разбира се клъвна.
    Относно другото...всеки си има глава на раменете и всеки сам си решава. Който иска откъдето иска да ме банва, блокирва, изхвърля и т.н., когато нещо ми е интересно аз ЩЕ се опитвам да го разбирам и точка по въпроса. Смятам, че периода ASL вече отдавна съм го надраснал.

А това, че хората нямали проблеми точно с теб май е видяно само от твоята камбанарийка ми се струва...
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-13-2016 на 18:12
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

защо хората нямат проблем с мен, въпреки че съм много далече от неконфликтна личност, м?
    да бе...

не съм ви чела километричните постове де, ама това все пак 'щото беше болднато...

тоя форум пък едно и също. някой-там се изживява като жертва, споделя супер лични неща и е уязвим и предизвиква съответната реакция у "хищниците". да, ако някой ме пита за мнение (никой не ме, ама айде), малко прекалява с този комплекс за онеправданост и е в негов интерес да си пребори страха, комплексите и да хване живота за юздите... ама от др. страна повече от видно е, че понеже е "лесна жертва" и всички си избивате комплексите върху него.

рънърът не е много по-прокопсал, просто се жалва по-малко, ракши също е некъв уникален простак, и си компенсира неувереността като храни хората, абе какво го коментираме даже.

схемата е толкова ясна. скачаме на най-слабия, щото е най-лесно.

айде да не стават интриги, ама сетете се за някои други потребители, които хранеха яко, ама всички им мълчат, щото не са лесна плячка и да се заядеш с такива не е оферта.

бъдете малко честни със себе си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Wednesday666
    каза ми, че те е попитала. ако е станало развален телефон, сори.

аре ся си спомни за една конкретна ситуация, когато ме беше наредил на всякаква точно защото бях казала на човека какво точно си казал по негов адрес в негово отсъствие С точен цитат, забележи, а не с преразказ, така че да излезеш по-черен от дявола. С точно твоите думи. И ти ме обиди на всякаква. Тоест ти ЗАЩИТАВАШ говоренето зад гърба.

"колкото се може по-скоро", глупости на търкалета, събираш си информацийката, мишкуваш си и я плюеш в подходящия момент, изобщо не се опитвай да лъжеш. А фактът, че се ровиш, е показателен.

Не, не съм ти говорила зад гърба, всичко, което съм казала в твое отсъствие, съм го казала и на теб, в това отношение копче не можеш да ми кажеш. Замисли се колко е нелепо обвинението ти в тоя момент. Мога да вляза в чата и да те оплюя, нали? Вместо това аз пиша тук ПРЕД ТЕБ. Как това е говорене зад гърба?

П.С.
    Впрочем, ако си спомням точните ти думи: "Силвия би ме добавила, изяж се"...
    ми, ок
    Щот знам, че аз ще изляза виновна накрая - не е развален телефон миличка, аз го попитах, него просто го нямаше в момента

Мега фен Аватара на divergent
    Обожавам ги тези вечери, просто имам чувството, че си живея живота на макс. Хубави са тези моменти на щастие, разсейват ме от всекидневните проблеми.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    айде да не стават интриги, ама сетете се за някои други потребители, които хранеха яко, ама всички им мълчат, щото не са лесна плячка и да се заядеш с такива не е оферта.
    засърбя ме носа
    сякаш говориш за мен
    или наистина говориш за мен

да бе...

не съм ви чела километричните постове де, ама това все пак 'щото беше болднато...

тоя форум пък едно и също. някой-там се изживява като жертва, споделя супер лични неща и е уязвим и предизвиква съответната реакция у "хищниците". да, ако някой ме пита за мнение (никой не ме, ама айде), малко прекалява с този комплекс за онеправданост и е в негов интерес да си пребори страха, комплексите и да хване живота за юздите... ама от др. страна повече от видно е, че понеже е "лесна жертва" и всички си избивате комплексите върху него.

рънърът не е много по-прокопсал, просто се жалва по-малко, ракши също е некъв уникален простак, и си компенсира неувереността като храни хората, абе какво го коментираме даже.

схемата е толкова ясна. скачаме на най-слабия, щото е най-лесно.

бъдете малко честни със себе си.
    В случая съм обвинен, че съм гаден столкър, който се бърка нагло в живота на хората. Изпуснала си му края. Вчерашната тема беше друга...

А иначе след тези писанията свързани с Рънъра и Ракши...се готви и ти да ставаш жертвено агънце скоро...
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-13-2016 на 18:44

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Да е имало случайно момент, когато ти невинна душице си ми дала профила на някой без дори да споменеш? Хм? За разлика от теб аз като знам нещо се старая въпросния човек, за който го зная да разбере от първа ръка колкито се може по-скоро
    Пускал си снимка в темата за снимките от фейсбук. Който желае, може мн лесно да ти намери профила там. Както виждаш, аз също не забравям. Това ще кажа по спора ви.

Имаш предвид периода, в който хората учтиво се питаха каквото ги интересува? Вместо да се ровят зад гърба на хората за информация и после да им се пишат приятели ли? На които се мазниш постоянно, а всъщност грам не те интересува какво искат тези въпросни хора и какво е важно за тях и грубо погазваш въпросните неща? Как не те е срам да ги пишеш приятели после? Няма значение, нали, най-важното е какво ТИ искаш, желанията на другите, касаещи собственото им лично пространство, са без значение. Мислиш, че само щото не си изтипосал гола снимка, си по-добър от Анархи?
    После що хората се отдръпвали, ми, да ти е хрумвало, че ти не спазваш изначални норми, основополагащи за едно приятелство? Например уважение?

jghgh, става въпрос, че хората нямат за едно ОПРЕДЕЛЕНО нещо проблем с мен, а би трябвало, ако правя същото като Някойтам (в което той ме обвинява). За по принцип ми е ясно, не тъна в заблуда
    Като му гледаш писанията, дали е жертва? На мен ми прилича на безпардонен наглец всъщност. Да болдна частта, че да я прочетеш:
    когато нещо ми е интересно аз ЩЕ се опитвам да го разбирам и точка по въпроса.
    Когато уважавам някого аз го уважавам. Когато ми е симпатичен ми е симпатичен. Аз не се МАЗНЯ. Нещо ме бъркаш със себе си ми се струва. Всеки си има принципи и това е
    И ако обичаш само не ми се прави на психолог, защото не ти се отдава нещо. Ти ме бъзикаш ама май ти ми се правиш на голяма психоложка. И повярвай ми...хората не се отдръпват от мен ппради изброените от теб причини, а поради съвсем други драга ми психоложке, които изобщо нямам намерение да споделям с теб. Пък и все пак хората се променят. Кои повече, кои по-малко и често в един момент поне единия поради разни причини проимва нужда да приключи тези отношения.
    Да хвана ако искаш сега да ти натяквам пред всички как целия ти випуск е скочил да се кара с теб( ти си го казвала) или как в един момент решаваш да зарежеш твоята най-добра приятелка( ти си го казвала) ?...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    тоя форум пък едно и също. някой-там се изживява като жертва, споделя супер лични неща и е уязвим и предизвиква съответната реакция у "хищниците".
    момиче има разлика да споделяш супер лични неща и да си амеба и да не се усещаш
    всеки е споделял лични неща и аз съм ама не се чувствам хич жертва когато някой никой ми каже нещо накриво както и много други хора са така и така и трябва
    в случая аз не виждам да е споделил нищо чак толкова лично и никой не се е заяждал с личните му драми а с това що за амеба е по принцип

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Пускал си снимка в темата за снимките от фейсбук. Който желае, може мн лесно да ти намери профила там. Както виждаш, аз също не забравям. Това ще кажа по спора ви.
    Нали не се интересуваше от столкване?
    Освен това аз като поствам снимка знам как да си скрия профила ( или поне мисля, че знам. Може пък и да има други столкърски начини )

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    момиче има разлика да споделяш супер лични неща и да си амеба и да не се усещаш
    всеки е споделял лични неща и аз съм ама не се чувствам хич жертва когато някой никой ми каже нещо накриво както и много други хора са така и така и трябва
    в случая аз не виждам да е споделил нищо чак толкова лично и никой не се е заяждал с личните му драми а с това що за амеба е по принцип
    Да кажеш да беше ти пък големия мъжага, че да се пъчиш толкова. Току ревеш или се заяждаш с някоя невинна женица от форума...

Супер фен
    От скука реших да ви чета простотиите...

Вие вземете и се добавете навсякъде където можете, пък после гадайте кой какво знаел и кой какво не...

По темата: досега гледах MasterChef и ми се доядоха еклери. Но като се замисля и пуканките не са лоша идея - да хрупам докато чета.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Да кажеш да беше ти пък големия мъжага, че да се пъчиш толкова. Току ревеш или се заяждаш с някоя невинна женица от форума...
    е, добре че ми каза
    досега не те мислех за невинна женица
    ама добре
    ще знам за напред

а, за сталк ли ставало дума

няма да чета коментари над 8 реда

онзи ден някъв пич от др форум ми каза че ме е столкнал. бях на път да се погнуся. после се сетих, че и аз столквам ако някой ми е интересен. мисля че голяма част от хората го правим. просто не всеки си признава.

вмятам го просто. не защитавам никого. има нещо мн. жалко в столкването, ама сложете си ръка на сърцето и кажете не сте ли го правили и вие. разбира се, без да афиширате. то си е за вас.

да си брутално искрен със себе си е добро упражнение - говорит товарищ фрейд
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението

По темата: досега гледах MasterChef и ми се доядоха еклери. Но като се замисля и пуканките не са лоша идея - да хрупам докато чета.
    Даааа, и на мен. Направо ми изтекоха лигите... откога не съм яла еклери.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Бахти филма, лек.....
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си