- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
ден пореден в който общежитията на ту няма топла вода и ми се налага да си мия косата в мивка
мерси ту :*
Завърши ли, Ракши?Успех на матурите и КСИ, както и да си изкараш хубаво на бала :Д
Тори, буквално. Всеки път като вляза и попадна на твое мнение, винаги е в характерния за пубертета тон на афект, не казвам, че всичките ти мнения са такива, не ги чета, просто все като засека някое, е такова.
Гледам поредната реклама по тв - за някакви кремове, направени с екстракт от охлюв и как за направата им не е пострадало нито едно животно... Добре, де, как става това извличане на екстракта и колко охлюви са необходими за производството на десетки хиляди опаковки кремове.
Единственото, което ми хрумва на ум е, че някакви лаборанти са синтезирали нещо, близко по хим. формула до естествения екстракт. Но тогава бива ли продуктът (кремът) да се промотира за нещо, включващо естествени съставки?
Най-вероятно имат предвид, че конкретно те не са тествали върху животни, въпреки че аз все си мисля, че всичко е тествано някога, просто самия бранд и лабораторията му използват вече изпитани и тествани от други съставки. Никой няма да пусне нещо на пазара, което не е минало през достатъчно тестове. Но това е дълбока тема. Иначе те използват слуз от охлюви, които те сами си пускат.
^ Благодаря за коментара. И аз се сетих за тази слуз, отделяна при движението им, но множко разходки трябват на животинките, че да се извлече някакво по-значимо количество.
бтв: по отношение на променливите душевни състояния на tori и Ivaaaaa - мисля, че им трябва подобно нещо (само, че за хора): http://bg-pet.com/Cats/CatBed/images/trixie-gray.jpg (:
//легло-хралупка (:
Ще си подготвя добре нещата, ще ги премисля и ще се моля на всички богове да получа съгласие.
Малко ще е занимавка, но пък има доста позитиви. Тр да си направя списък + и -
И все пак, си предпочитам претъпканата, мръсна софия <3 Има нещо в този град хд. Искаше ми се да нямах толкова за зубкане.
1,2, завършихме, дрън дрън. Както очаквах не беше нищо особено, не знам за какво беше цялата еуфория, доста шибана история като цяло. Много слаба организация, една свястна снимка нямаме и един мижав десетминутен дъжд, колкото да не е без хич. И кафета, ресторанти цял ден като едно голямо семейство, все едно не сме се плюли един друг пет години. Дано на бала да е поне една идея по-добре. Няма да си променя мнението, че е излишно харчене на пари и кич, все едно се прави сватба, но пък поне емоциите да са по-положителни...
ахахаха right on sister![]()
елитна гимназия със свинщини, няма кво да стане. И преди да се осъзнаеш хората са отвратителна сган : ))
Стоиш си такъв, вярваш, че има something more to it и тогава кур.
А още по-яко е всички да се наливат с алкохол, а аз да пия кафе, щото в неделя имам състезание : ^)
Ракши, ти в кой фитнес и в кой квартал тренираш ?