- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
тежък работен ден подобрих си рекорда влязох в 9 часа в операционна излязох в 22:10
гадни случаи си бяха то не беше едно или две но всичко свърши благополучно
в края на деня даже получих и доста добър бонус за работата си днес нещо което не очаквах
как да не си сипе една водка човек сега
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хирург-руски-олигофрен-пияница, какво по добро. Бъдещето на България е светло.
Доктор Тори къде ще търсиш реализация, в по голям град или в Русе ?
Чаааакай, де. Не съм доктор първо, а сестра. И съм тепърва първи курс. Слагаш каручката пред коня малко. Има време, ще видим.
Сестра Тори не звучи престижно. И асоциацията която правя е все едно си в манастира. По ми харесва Доктор Тори. Недей идва във Варна само.
първо един тъп невинен кремор после ото хематом изрязване на меко небце на мопс който не го хваща упойката
доведоха някакво куче с мощни камъни нямаше накъде много зле положението гранулоцитите бяха двойни урея креатинин лдх бяха вдигнати до немай къде и на риск отворихме и що да видиш в коремната кухина съсиреци колкото искаш пикочния мехур пред пръсване като преди време му е била правена пункция и всичко е един бълвоч миризлив вътре в тоя корем и вадим камък около 5см стигнал близо до простата като съдържанието в мехура си беше много кърваво миришещо на консервирана катеричка
след това някакви цигани ни носят пинчер който почнал да ражда ама преди 5 дни и те си чакали да роди о.0
та там пак го ядох матката се разпадаше само при допир с хемостатика трябваше да се премахне нямаше как да я запазим малките бяха починали вече и то преди много време
поне спасихме кучето
след това един хубав гаден тумор с много кръвоносни съдове
за финал вече е 21 часа обличам се да си ходя като работното ми време е до 20 часа и аз и останалите двама колеги аха да си тръгнем и влиза някакъв циганин с пинчер и вика пичове ражда помагайте...
та аде пак секцио и беше сърдит че му взехме 300лв за операция в извън работно време
Последно редактирано от haritov : 05-17-2016 на 07:27
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Точно в момента нищо не чувствам. Ко станà, а бях чувствителен човек. Иначе благодаря за темата. Все ще връхлетят някакви чувства рано или късно.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Боли ме в главата, остава сега и да съм настинал. :/
И хем съм гладен, хем - не.
Deadbodies, да, ще мине....но дано не е скоро, така ми е добре. :д *почивка*
Възможно най-мъдрите думи, които могат да излязат от един гладен! Bon appétit и аз тъкмо отивах към супера за храна :д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Изнервено ми е. Нещо ме гъделичка отвътре и не спирам да мисля за един куп неща. За него, за финала, за глупостите, в които се забърках тези дни. Докато чета книгата, си представям някакви сцени, кои от тях съм видяла със собствените си очи, кои не. Това е единственият момент, в който не мисля за нищо друго. Не знам защо ми е толкова напрегнато днес. Веднъж да свърши тоя ден...
Когато умираш за сладко и се сетиш, че в другата стая има останал един шоколадов заек... хранителен оргазъм.
подяволите усеща се добре да си гангстер
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Интересно как аутоплей-ът на ютюб последователно ме прекара през песни на Тина Търнър, след това на Уитни Хюстън, мина се и през Бионсе, Дестини'с чайлд, а в момента го е добутал до песни на Кристина Агилера. (:
#малкитенеща
Яж ,спи ,лежи ,повтори ! :Д
Ехх друго си е да не си на работа и да не слушаш простоии.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Получих покана за приятелство във фейса от Исус Христос. I feel blessed.