.
Затворена тема
Страница 59 от 239 ПървиПърви ... 94955565758596061626369109159 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 5969
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Получих покана за приятелство във фейса от Исус Христос. I feel blessed.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    точно за тази се сетих и аз ^_^

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    сигурно си ударил 1 чикийка на това,което си пишем с Ива
    Ужас

Мега фен Аватара на tori
    Дейба, аз съм си играла 100 часа да се рисувам, да преливам, да наслагвам цветове, а той, кретена, като пребита съм била. Ще го пребия аз...

Супер фен
    Еми случва се бе торинка. Прекалявате понякога с боичките :Д

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Дейба, аз съм си играла 100 часа да се рисувам, да преливам, да наслагвам цветове, а той, кретена, като пребита съм била. Ще го пребия аз...

Супер фен
    ^ Темата за вицовете е малко по- на юг във форума. След малко дори ще си я ъп-на. (:

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Няма ти го простя! И нарочно те изцепих тук, да видят всички как само ме бъзикаш за грима...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХХАХААХАХАХАХ

след по-малко от 5 часа трябва да ставам за матурката, а още не спя

браво бе, Ракши, браво

Супер фен
    ^ А, ако се успиш и не отидеш - какво? Светът няма да се свърши и да спре да се върти. (:

Edit: Споко, тия матури са бутафория - аз като завършвах трябваше да си изберем два учебни предмета, по които да са матурите и, ако имаш определен хорариум от часове - оценката се взимаше от годишната по съответния предмет. Нямаше излишна бутафория като изпитни матури.
    Последно редактирано от M**** : 05-17-2016 на 22:24

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Много ги плашат с тия матури... Така го извъртат все1 няма взимане това нещо, пък то не е така. Аз като се сетя за моите матури колко учих, и с какви оценки ги взех... чак ми става смешно

Пак вали да му еба майката, писна ми вече *мадфейс*. И се успах за работа, добре че никой не ме видя, че закъснях с 5 мин. И нея я събудих малко тъпо... Определено деня можеше да започне и по-добре. Дано поне остатъка компенсира.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Пък им и се падна възможно най-лесната тема.

Аззз... се чувствам добре. В настроение съм. Трябва да се обадя на брат ми да видя той кви ги е свършил на тия матури хд

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Много ги плашат с тия матури... Така го извъртат все1 няма взимане това нещо, пък то не е така. Аз като се сетя за моите матури колко учих, и с какви оценки ги взех... чак ми става смешно

Пак вали да му еба майката, писна ми вече *мадфейс*. И се успах за работа, добре че никой не ме видя, че закъснях с 5 мин. И нея я събудих малко тъпо... Определено деня можеше да започне и по-добре. Дано поне остатъка компенсира.
    какво работиш, лице?

бахти тъпата матура

Супер фен
    :/ :/ :/
    Нищо не ми се прави... Лежа през повечето време от деня, но и това вече ми писна. Превърнал съм се в дроб. А как ми се иска да се разхождам по пътечки нейде из планините... Да седна някъде сред природата. Има толкова красиви места, които чакат да бъдат посетени. Но в момента няма как... и скуката и апатията са се възцарили. :/

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    :/ :/ :/
    Нищо не ми се прави... Лежа през повечето време от деня, но и това вече ми писна. Превърнал съм се в дроб. А как ми се иска да се разхождам по пътечки нейде из планините... Да седна някъде сред природата. Има толкова красиви места, които чакат да бъдат посетени. Но в момента няма как... и скуката и апатията са се възцарили. :/
    Кола нямаш ли? Витоша ти е под носа, а седиш по цял ден във вас...Ако ще и сам да си.

ПТ: Today is the day! Трудно ми е да мисля за друго освен победа, но трябва малко да се успокоя. Противникът не е лош, но въпреки всичко победата е задължителна! Очертава се интересен мач.

А той много ме зарадва сутринта. Нищо че малко го скастрих, много сладко загрижен е. <3

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Кола нямаш ли? Витоша ти е под носа, а седиш по цял ден във вас...Ако ще и сам да си.

...
    Проблемът е в това, че в момента тялото ми не е "изправно", така да се каже... :/ Това ме възпрепятства.

по въпроса: не, нямам кола. Не съм и искал, защото не се чувствам уверен като шофьор на автомобил (въпреки, че отдавна имам книжка). При мотора пък увереността в шофирането си я имам, но пък е налице страха от липсата на умения при останалите шофьори. Общо взето - не ми се става донор по вина на друг(и). (:

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Не съм и искал, защото не се чувствам уверен като шофьор на автомобил (въпреки, че отдавна имам книжка).
    никой не се е родил шофьор...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    никой не се е родил шофьор...
    Така е, но нали се сещаш, че сядайки зад волана/кормилото на МПС вече си отговорен както за себе си, така и за пътниците, които возиш, а също (не на последно място) и за останалите участници в движението. А в София определено се наблюдават много самоубийци/убийци, които пращят (та се пукат) от увереност и наглост.

Мой приятел, с когото по едно и също време изкарахме категория "А", вече два пъти е правил ПТП и то не по негова вина. Слава Богу - и при двата пъти се отърва със средни телесни повреди.
    Последно редактирано от M**** : 05-18-2016 на 11:11

Сега засега имам най-якият ден евър и дано да се задържи така <3

Мега фен Аватара на babity
    Здрава съм, деееба! Което е чудесно де. Да му сера на устенцата на тоя калпав прехвален доктор. Един чувал с пари дадох за ненужни изследвания. Повече никога няма да изневеря на гинеколога си. Само вторичния да мине и ще си правя квот' си искам!

Никога повече от Кърджали през Асеновград! Който е излъга, че пътят е по-кратък/хубав... знам кой е и ще го наредя кат' се видим.

Много ми е странно. Т'ва момче изглежда супер свястно, което ме кара много да се притеснявам, 'щото явно знае как да скрие, което не е наред. Освен т'ва е странно да се виждаме за н-ти пъти и ник'во джиджи-биджи, направо се притеснявам за сексуалността му.

Тоя тъпия е на път да ми кацне, още малко търпение.

Още няма 4 а аз съм разбито нищо. Не знам как ще се занеса после до Пловдив да се видим с младежа.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    след по-малко от 5 часа трябва да ставам за матурката, а още не спя

браво бе, Ракши, браво
    Ракши, как бяха еделвайсите?

Носталгия по 12-ти клас...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    какво работиш, лице?
    В Опел работя, уай ?

След 8363736383736373те литра на кв. километър най-накрая малко слънце... Пак ще стане мазния задух, ама нищо. Аз и без друго след три часа си отивам, така че :д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си