- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Дейба, аз съм си играла 100 часа да се рисувам, да преливам, да наслагвам цветове, а той, кретена, като пребита съм била. Ще го пребия аз...
Еми случва се бе торинка. Прекалявате понякога с боичките :Д
^ Темата за вицовете е малко по- на юг във форума. След малко дори ще си я ъп-на. (:
след по-малко от 5 часа трябва да ставам за матурката, а още не спя
браво бе, Ракши, браво
^ А, ако се успиш и не отидеш - какво? Светът няма да се свърши и да спре да се върти. (:
Edit: Споко, тия матури са бутафория - аз като завършвах трябваше да си изберем два учебни предмета, по които да са матурите и, ако имаш определен хорариум от часове - оценката се взимаше от годишната по съответния предмет. Нямаше излишна бутафория като изпитни матури.
Последно редактирано от M**** : 05-17-2016 на 22:24
Много ги плашат с тия матури... Така го извъртат все1 няма взимане това нещо, пък то не е така. Аз като се сетя за моите матури колко учих, и с какви оценки ги взех... чак ми става смешно
Пак вали да му еба майката, писна ми вече *мадфейс*. И се успах за работа, добре че никой не ме видя, че закъснях с 5 мин. И нея я събудих малко тъпо... Определено деня можеше да започне и по-добре. Дано поне остатъка компенсира.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Пък им и се падна възможно най-лесната тема.
Аззз... се чувствам добре. В настроение съм. Трябва да се обадя на брат ми да видя той кви ги е свършил на тия матури хд
:/ :/ :/
Нищо не ми се прави... Лежа през повечето време от деня, но и това вече ми писна. Превърнал съм се в дроб. А как ми се иска да се разхождам по пътечки нейде из планините... Да седна някъде сред природата. Има толкова красиви места, които чакат да бъдат посетени. Но в момента няма как... и скуката и апатията са се възцарили. :/
Кола нямаш ли? Витоша ти е под носа, а седиш по цял ден във вас...Ако ще и сам да си.
ПТ: Today is the day! Трудно ми е да мисля за друго освен победа, но трябва малко да се успокоя. Противникът не е лош, но въпреки всичко победата е задължителна! Очертава се интересен мач.
А той много ме зарадва сутринта. Нищо че малко го скастрих, много сладко загрижен е. <3
Проблемът е в това, че в момента тялото ми не е "изправно", така да се каже... :/ Това ме възпрепятства.
по въпроса: не, нямам кола. Не съм и искал, защото не се чувствам уверен като шофьор на автомобил (въпреки, че отдавна имам книжка). При мотора пък увереността в шофирането си я имам, но пък е налице страха от липсата на умения при останалите шофьори. Общо взето - не ми се става донор по вина на друг(и). (:
Така е, но нали се сещаш, че сядайки зад волана/кормилото на МПС вече си отговорен както за себе си, така и за пътниците, които возиш, а също (не на последно място) и за останалите участници в движението. А в София определено се наблюдават много самоубийци/убийци, които пращят (та се пукат) от увереност и наглост.
Мой приятел, с когото по едно и също време изкарахме категория "А", вече два пъти е правил ПТП и то не по негова вина. Слава Богу - и при двата пъти се отърва със средни телесни повреди.
Последно редактирано от M**** : 05-18-2016 на 11:11
Сега засега имам най-якият ден евър и дано да се задържи така <3
Здрава съм, деееба! Което е чудесно де. Да му сера на устенцата на тоя калпав прехвален доктор. Един чувал с пари дадох за ненужни изследвания. Повече никога няма да изневеря на гинеколога си. Само вторичния да мине и ще си правя квот' си искам!
Никога повече от Кърджали през Асеновград! Който е излъга, че пътят е по-кратък/хубав... знам кой е и ще го наредя кат' се видим.
Много ми е странно. Т'ва момче изглежда супер свястно, което ме кара много да се притеснявам, 'щото явно знае как да скрие, което не е наред. Освен т'ва е странно да се виждаме за н-ти пъти и ник'во джиджи-биджи, направо се притеснявам за сексуалността му.
Тоя тъпия е на път да ми кацне, още малко търпение.
Още няма 4 а аз съм разбито нищо. Не знам как ще се занеса после до Пловдив да се видим с младежа.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"