- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
тя виде от мене и си сложи щуката за аватар
а тва за бала не съм го и чувал дори и ева ли е истина а медийна глупост базирана на частен случай
Толкова да ми падне в очите, че не е истина. Не ми пука за думите, а за самото отношение, защото когато поемеш отговорност за нещо е реално да я изпълниш. И майната ни на нас, някакви приятелки сме ѝ там уж, ама него как го заеба... Не си пила, имаш документи, колата ти е чиста, ама те е страх да не те спрат. Но него буквално го набута при тях иначе. Аз ако бях, щях да си спра колата на паркинга до неговата, докато го проверяват, а няма да го подмина като непознат и после да се правя, че не съм го видяла. Както и да е, колкото и да си симпатичен и да си добра компания, когато постъпваш толкова долно хич не е на добре. Сигурно за десети път го повтарям, но отново се убеждавам, че на никого не може да разчиташ дори за най-дребните неща, камо ли за нещо голямо, защото всеки гледа само да те прецака.![]()
Както и да го погледна, това е хубава новина. Дори и в началото да не тръгне добре, знам на какво са способни нашите и знам, че ще се справят. А и е време и аз да поема малко по-големи отговорности, което можеше и да се случи малко по-рано, но имаше възпрепятстващи това събития. Както и да е, не е това важното. My time has come. :3
В книгата полетът е 800, този е 804. И двата тръгват от Париж и не стигат крайната си дестинация. Слочаенос? Не мисля. Причината за катастрофата с полет 800 все още не е открита. Дали 20 години след трагедията мистерията най-накрая ще бъде разкрита?
# когатосевкарашяковъвфилма
В момента съм толкова бясна, разстроена и огорчена, че си нямат на представа. Не са само те с нерви...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Небето е ясно и красиво тази вечер. Улиците гъмжат от народ. Пролетта е тук.
Искам също да добавя, понеже ти не ги познаваш толкова добре, Ифигения, че не е характерно за тях да изчезват така внезапно. Освен това мен ме притеснява и друго, а именно, че имаме да обсъждаме важни дела с чичо Кастор.
Това не ми звучи добре. Какво може да се е случило? Чичо Полидевк е син на Зевс все пак, а и чичо Кастор се радва на одобрението му. Не мога да си представя каква ще да е тази беда, която ги е покосила.
Ифигения, слушай словата на сестра си. Така е по-лесно отколкото да се убедиш във верността им.