- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Дестинацията е избрана ,хотела резервиран,най-накрая далече от града на чист въздух :Д
Остава ми цяла седмица мързелуване,трябва да я изкарма на макс.
Хората ме объркват и почвам да садвам....гррр ! :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
От бургаско сме 4-ма? Аз съм останала с точно обратното впечатление - по-голямата част са столичани (кои от тях в повече, кои не), пловдивчани също са доста и останалите са пръснати по Българията. ;д
ПТ: Каааапнах. Бях забравила какво е да подготвяме ресторанта за отваряне. Изкъпах се, сега ще ям и ще си почивам. Добър план за остатъка от деня. :3
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
^ Колко от тях са активни в последния месец-два?
Примери може ли?
Възможно е в момента да са в София, защото следват или работят тук, но аз визирам родните места. Голяма част от студентите в момента, които пишат във форума, имат регистрация тук от много години - когато все още са били ученици другаде.
Е, и аз живея в София, но съм си родом от Варна. Но честно казано се чувствам софиянка, както никога досега. Пък сега че варненкИЕ сме най-красиви хахахахахаха /минути за реклама/ Аз от Варна се сещам за 4-5 човека, като най-силно ми се е запечатал yakuza, не знам защо. ;д
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз в университета имах само един колега от Варна (може и повече да са били оттам, но така и не съм разбрал). Но за сметка на това имах супер много колеги от Пазарджишко и Благоевградско.
бтв: в моята група, от около 30 студента, само 4-ма сме от София.
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 14:27
Казах бургаско. Дори единият от тези 4-ма не е влизал от 100 години, така че не съм много сигурна дали се брои. Като се замисля наистина варналии са доста. ;д
бтв: за форума ли говорим или за колегите ти?
едит: пропуснах зайчето. С нея ставаме 5.
Ти, Зайката, Ragiol, skate, IseeDeadBodies, SlowDownBaby и т.н. - не сте ли от Бс окръг?
Говорим за всичко - генерално и частно. (((:
Както споменах - при мен масово бяха от Пазарджишко, Благоевградско. Добавям и Пловдивско.
От морето наистина нямах много колеги. Даже, като се замисля - почти нямах оттам.
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 17:01
Принципно при мен като разберат, че съм от Варна и стандартния въпрос е какво правя тук. Все още не съжалявам за избора си и харесвам София. Просто повечето избират да останат, защото ги задоволяват възможностите там, а и е трудно да се отцепиш от средата, разбирам го. Пък и трябва да си готов за разходите и последствията, които ще имаш в другия град.
Защото сме решили да се "отцепим" от семейство и среда много по-рано. Трудностите, които срещаме, ни правят по-оправни. Мога да твърдя, че познатите ми, които останаха във Варна, въобще не са се променили. За мен истинската промяна идва трудно, когато си в комфортната си зона. Това осъзнах по трудния начин.![]()