- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Последно редактирано от M**** : 05-23-2016 на 18:46
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Не ми се тръгва утре, твай! Повече нямам кво да кажа.И да - раз-кривях вече. :дд
прекъсвам си приятната холестеролна и триглицеридна вечеря за да ти отговоря че:
аз съм този който знае това което другите му споделят а ти си този който помни кой (кой ли? направо всеки) какво е писал преди 4 години в еди коя си тема в еди колко си часа
лунатик
аз съм тоя който преследва жени в парка и се радвам че не се чудя дали ще си изпусна късмета някъде щото съм тъп и немога да говора с хора примерно и ме е срам да заговарям просто ей така както си щракам с пръстите
А ти си тоа който има 100 профила, храни се с хорската информация и я злОпаметява, и единственото му занимание е да чатка на клавиатура и да играе карти (онлайн :Д) да готви печурки и камби и да се грижи за мускулите на краката си
искам да ми кажеш защо винаги се опитваш да визираш себе си като единствения нормален у форума
би ли обяснил (по точки 1) 2) 3)... ) кое ти е нормалното, или тва си го казваш нещо като виц
![]()
Няма да ме оставят намира... Добре, с какво толкова съм заслужил вниманието ви?
Ти внимавай, че вратлето ти изтънява! И никой не се интересува кой е баща ти.
Толкоз ми е кеф, че сутринта като се събудих първата ми мисъл беше. Днес е понеделник ама не се работи, пу. Втората ми мисъл беше, Еее деба утре е вторник и не се работи...""Да му еба путката майна**.
Как ми се ходи на работа не е истина..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Интересното е, че не е хвалба и не е плоска.
Аз по принцип съм откровенно мързелив.. Но наистина това си помислих, даже сам себе си изненадах... Пък и няма какво да правя като не съм на работа, всичките ми близки по стечение на обстоятелствата са или далеч или заети и само се чудя какво да правя по цял ден, а пък на работа ми е мега интересно и ново..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Хваща ме постоянно параноята и то от някакви незначителни ситуации.. Изключително ми е напрегнато, а няма причина за това. Правя всичко възможно да не ми пука за нищо, един вид "да живея за мига", а всъщност не мога изобщо така. Да, то е логично да мислиш за последствия, обаче аз малко прекалявам. Кошмари сънувам и ги забравям до няколко часа след като се събудя, като си легна ме обзема мисълта за тях. Искам да отида някъде далееч на почивка да забравя всичко свързано с това. Съжашявам за изпълненото негативна енергия мнение. Чудя се да започна да ходя някъде на бок да си изкарвам всичката отрицателна енергия? Мнения?
Просто е - хората сме различни. Дали за добро или лошо- различни сме. Функционално - на клетъчно, молекулно, атомно, квантово ниво сме почти сходни, но душевно - всеки носи в себе си различен дух. Защо не сме всички мот-а-мо еднакви - нямам представа. Каква е целта да сме различни - също. Може би конкуренция за ограничени ресурси - информационни, материални, духовни. Точно в този момент - не ме и интересуват отговорите на тези въпроси.
Аз не съм като теб - прост пример: не си прекъснах вечерята.
Можеш да пишеш каквото си искаш за мен - по-важното за мен аз съм го повторил тук поне няколко пъти. Този път ще пропусна. Който помни - ок. Който не - е, има възможност да разгледа архивите.
И бъди спокоен - не всеки тук ме харесва, дори напротив: повечето потребители споделят твоите възгледи. А ако толкова държиш - не ми е проблем и публично да споделя кои са те.
Чай. Най-сетне. Поне утре времето няма да е лошо. Трябва да проверя дали имам нещо за ядене в хладилника, но ме мързи да стана.
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Защо сънувам такива неща ? ... Ениуей, просто сън ! Оф, да минава тая седмица и да се поманяча три дни без работа.
Нямам търпение... да идеа тоя август най-накрая.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"