- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Верно си е..![]()
Но човек се променя, а това с мен важи в пълна сила..
Лягам, че утре трябва да ставам в 5 за работа, единствения минус е, че работя на 140 километра от нас..Но пък ми харесва да карам така и си пия кафенце и си слушам музичка добре е, а с новата кола ще е хептен мега добре...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Оправи ми се настроението за сега. Все още съм крайно изморена, но така ще е явно - няма да се оплаквам.
Нямам търпение да дойде края на лятото и да ми подарят кученцето, и книжка да взема, и кола да имам.. хич не обичам да чакам, но нямам друг избор и без това. ;d
http://ask.fm/iwwkaa
Трябва да работя върху това, да си държа устата затворена, защото тази откровенност, колкото и да ми е полезна, толкова и ще ме унищожи, тъй като хората са в конкуренция и уж превидно ''познати'' или колеги, но всъщност ще ти забучат нож в гърба със всяка научена от теб подробност.
Тоест, по-добре е да се правиш на тъп или лош, отколкото да приказваш, пред определени хора. Въпросът е, на кои можеш да се довериш повече и по-малко.
От друга страна както в случая на анархиста трябва да бъда изучен до 9-то коляно, за да бъда ''преценен''.
Все още представа си нямам от хората и от това, което ще мога да работя, или дали въобще ще го работя, което зависи от хората. Нямам и много време вече, ако смятам да оставам в Булгаристан или да заминавам. В булгаристан не предстоят добри години за хората без късмет, знам го със сигурност, но въпреки това някаква невидима сила ме раздвоява да оставам, или по-скоро мързелът и надеждата.
Zzz Zzz Zzz
Никога не съм мислил, че мога да съм в толкова голяма грешка.
ебати яката тренировка
ебати якия подкаст
малко ташак е, че имаме 2 снимки като на едната аз спя, на другата тя спи, джи джи.
Като спя през деня след като се събудя сякаш ми е много странно в гърлото, както когато ми е лошо, но без да ми е лошо... Ох, не мога да го обясня, ама е кофти. Иначе всичко беше перфектно, много съм доволно, ама се дразня, че трябва да чакам за хубавите снимки...
^ Да не си се обезводнила? Изпий две чаши с вода. (:
По темата: Сега вече наистина лягам (за пореден n-ти път).![]()
Водка ако си пила, недей на вода, а на сокче някакво. Цитрусите най-помагат.
Слагай си някъде чаша вода да се изпарява. Аз имам някаква джижафка за парното, пълня с вода и от топлината се изпаряваше.
Ето я причината - пий ти газирано, когато те боли гърло...
бтв: защо си още будна, а? Бягай да спиш - миналата нощ ти е била тежка. (:
Сега отиди до хладилника, вземи прясното мляко, налей си една чаша, изпий я, върни се в стаята си, пусни си тихо някаква романтична музика, легни в кревата, затвори очи, брой овце и когато видиш Sven - той ще те поздрави.![]()
![]()
//Sven е моята по-млада и по-отворена версия. (((:
Едит: да, да... ей, сега лягам...
Последно редактирано от M**** : 05-26-2016 на 22:59