- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Вчера вечерта влиза една в ресторанта, загледах я малко и като ме подмина като ме напуши един смях... Идва управителката и ми вика "Тва е свекървата, нали?" Какъв е тоя късмет не знам, ама се падна в моя район. В началото ме гледаше лошо и май не ме позна говедото, ама накрая толкова топло ми се усмихваше. А аз само си гледах самодоволно и си мислех "Нека види какво изпуска."Явно ѝ е харесало снощи, понеже днес пак дойде. Отидох да си я посрещна и този път още от началото като ми се ухили, даже ме прегърна и попита кои са моите маси, за да я обслужвам пак аз. Най-забавното е, че пратих няколко загатващи съобщения на сина ѝ и той не може да загрее, понеже никаква идея си няма, че изобщо работя. А колегите още от снощи ме бъзикат заради управителката, която раздрънка на всички каква връзка имаме с "мамето". А аз продължавам да си се забавлявам и си събирам бакшишите от нея за чеиза.
![]()
Мале тая Жаклин толкова да ме дразни с поведението си, че нямам думи.
Хехехе, гадта и днес остана с мен. :3 Довечера чак ще си ходи. Доволно съм!!! Сега и изпита да мине и всичко точно.
имам да уча за изпитите, а само лежа и ям..
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Влязох в работен ритъм. В академичен ми е все още трудно, а трябва в най-скоро време да се случи, защото имам толкова много да уча...
и две курсови
а си имам нова играчка :/
и май и това ще си остане само в главата ми, а можеше да не
и не ми се иска
твърде богат вътрешен свят
но трябва да се съсредоточа върху други неща
приоритети
само и да ги спазвах
less think more do
Последно редактирано от Ewok : 06-06-2016 на 10:09
https://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/5E8B...7E4D/0/ZPT.pdf
има и много по-притеснителни задаващи се простотии
Е какво пречи? Защо почти всички се отнасяте толкова отвратително с мен. Вече се чувствам не леко изнервен, а силно наранен.
От няколко дни се води яростна атака с обиди към мен.
Абе тук всички много чувствителни. Вместо да се засягате от разните му коментари, не е ли по-добре... не знам, смисъл няма никакъв.
И да, на теб няма как да повярвам, че се чувстваш наранен. Имам усещане, че нарочно се правиш. Но нямам лоши мисли към теб. Всъщност към никого от форума нямам лоши мисли. С някои няма какво да си кажа на приказка, не ги и чета, но не ги мразя. Може да нареждам хубаво други, защото ме ядосват с глупостите си, и честно казано, не проявявам какъвто и да е интерес към тях.
И ако псувам някой изрод. Това не означава, че го мразя. Само констатирам, че е грешка.
Агарта, умен си.
YoungBloodZ
Не. Идиота е идиот. А други хора са родени без чувство за вина, правят ненормални неща, умни са. Не са идиоти. Глупака не може да направи много... Но да не забравяме, че безкрайно умни хора няма. Умните привидно правят най-големите глупости. Свързани с по-големи последствия.
Агарта. Да, видях. Ще го имам в предвид.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-06-2016 на 11:57
I got 99 problems
but a roommate ain't one
![]()