- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Колко готин сън сънувах преди малко. За съжаление беше просто сън...
Все повечето започвам да се съмнявам, че в живота ми ще дойде такава жена като в този сън. Вярваща безпрекословно в мен, обичаща ме, подкрепяща ме и сляпа за многото ми недостатъци..
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Рядко може да ме засегне обида, насочена към мен, но когато някой обиди мой близък човек, мога да изляза извън нерви. Най-ценните хора в моя живот са трима и заради ей такова нещо, уж на майтап към един от тях, съм прекратявала всякакъв контакт с един човек и няма да се поколебая да го направя отново и този път.
Може да ми е бесен, но яз нали направих квото трябваше и не изневерих на себе си, нямам кво да се чувствам тъпо. И все пак ми е тъпо. :дд Баси, все от страната на булката.
Влизам тук да ръся малко мъдрости
Само с искане не става, хора, не става....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Едно момиче от компанията ще ходи утре с мъжо си на Дъното и покани и нас трите, обаче само аз мога да отида, кафявото и попинз имат разни ангажименти. И въпреки че няма сама да им се натреса, понеже са ме поканили, ще ми е супер странно ако отида само аз като трето колело, ще имам чувството, че им развалям романтичния пикник. Обаче пък много ми се ходи. Какво да правя?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=wuxSzGDOeBY
Имам толкова много за вършене следващите 2-3 дни, че само като се присетя ми се иска да се скрия някъде и да заеба всичко. Пфт
Влизам да джърпя ахахха :Д
аху иху хохо
богато въображение, бедна социалност
хахахахахааа
пак ли сънища бе
зпочвам да се потресавам квото и да значи това
очите ми смъдят и са супер гадни и зачервени. от вчера се мъча на лаптопа да прочета една книга на английски понеже още не е излязла на бг, а аз нямам търпение. смис, на мен на бг ми е трудно да се концентрирам и да осмислям прочетеното и понякога чета едно изречения няколко пъти, та кво остава на друг език хд. тва вече, когат съм много разсеяна, де.
и ми липсва зимата. нямам търпение да дойде време за лятната гран при верига ^^
Много съм отвеяна напоследък, след като успях да забравя нещо, което се случва всяка седмица по едно и също време, значи нещата не са на добре :Д...
apart from that времето е чудесно, само тая пуста алергия ако можеше да я няма щеше да е прескрасно
Влизам да джърпъря... Seems legit
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
просто.... значи споделяше диети, разни снимки на плочки, но явно видя, че не става само със споделяне на снимчици ами трябва и да си размърдаш задника и смени песента на 'никой не обича кокали' 'ще слабеем или ще останем красиви' 'мъжете не обичат да спят с дъски' 'предпочитам да съм щастлива вместо слаба' и всякакви такива простотии за обич на дебеланите с надеждата, че това ще я успокои че е станала трътла с двойна гуша...нека си вярва
теглих й една майна
такова мега просто парче зад борда директно
друго си е 70-80 кг да са ти отгоре
Прислуша ми се дърта чалга. След толкова нескопосан опит за сношение ми се приисква просто да изляза да си правя гаргари.
Аз хубуу знам колко пари струвам, ама къде ще си намеря половин така? Т'ва мечи ще се окаже не толкова кухо парче, колкото го мисля. Багажа си е багаж обаче.
Концертът ни мина страхотно. Получихме много добри отзиви.