- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
fisherman, loadruner i dota sa edni i sy6ti
6ibani kloningi
razli4ni sa kato teb i twoite 3 sestri ot narniq
6ibani pesowe
_)_
Какво се случва тук? Електра?
_)_ pes
wodi6 diskusiq sys razhilqdetworenieto na li4nostta si
6iban trol
Провалиха ми се плановете и почивката която щях да получа, да се отдалеча малко от всичко и да помисля малко на спокойствие. Не мога да си обясня обаче как винаги когато остана сам, няма с кой да излезнем да пийнем и трябва да стоя в нас сам като пълен глупак. То е ясно, че ще съм вечния самотник, но не е нужно да ми се напомня...
Уж беше спряло да ми пука, а тази като ме погледна в очите и все едно ме гледаше той... Буквално замръзнах на място, залезе ми и усмивката, и всичко. Вечерта пък ме изтормози алергията, и няколко грешки станаха и бях на ръба да се разрева вече, бахти шибания ден. И като ми се падна една резервация от 15 младежи, малко големи за мен де, 87 доколкото разбрах, ама нито един нямаше грешка. Направо питах шефа дали може да си напиша телефонния номер на баджа.И не че ламтя за бакшишите, ама очаквах, че в моя район няма да има никаква работа, а всъщност се напълни и поставих нов рекорд и по оборот, и по бакшиш. След работа пак ядохме сладолед в парка като страхотен завършек на уж гадния ден.