.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5969

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Като си излееш мъката, минава по-бързо.
    А като споделиш щастие, ти е още по-ведро.
    така е но това се споделя с хора на които им пука за теб... какъв е смисъла да го правя тук?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    така е но това се споделя с хора на които им пука за теб... какъв е смисъла да го правя тук?
    доста глупаво е да приемаш, че на когото и да било му пука за теб

няма смисъл, просто го правиш. Все едно да си говориш сам само че тук има някой бавняр дет да те прочете и ти се разминава лудостта :Д :Д

виж поста под твоя - джърпър забравя някви простотии, виж над твоя - индистинкт си мисли, че живота е усмивки и сълзи

като душевна кофа за счупеняци

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    доста глупаво е да приемаш, че на когото и да било му пука за теб
    не е вярно... има роднини, приятели... обаче къде по-изпускащо е да споделиш пред анонимното пространство :Д

anonymous990763
    Guest
    индистинкт си мисли, че живота е усмивки и сълзи
    О, велики Йода, дай ми знак, просветли ме какво е животът... -_-

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ракши, невъзпитано лапе такова, я хвани го поиздухай и не се занимавай с безмислените постове на дедо си. Просто от възпитание ако имаш. Не от друго. Защото, когато аз съм бил на твоите години ти си се завирал прав под масата без да си докоснеш главата в плота. Така че продължавай ако обичаш да си пишеш така мъдрите и одухотворени промисли колко крив ти е деня в Дневника и не се занимавай изобщо с моите писания. Не съм ти опрял пушката в главата да ги четеш. А за по спешни ситуации хората на дедо то Бил Гейтс са поставили един бутон хикс горе в дясно. Може и да ме блокираш май. Така няма да виждаш и какво пиша даже и да се изкушиш. Така, че го духай и въобще не ми споменавай името в писмените си диарии...
    умри от сол, катил. давам те като пример. радвай се, че жалкото ти съществуване може да бъде използвано за пример за каквото и да било.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    О, велики Йода, дай ми знак, просветли ме какво е животът... -_-
    щи дое времето

Мега фен Аватара на Niakoitam
    умри от сол, катил. давам те като пример. радвай се, че жалкото ти съществуване може да бъде използвано за пример за каквото и да било.

щи дое времето
    Аааа ясно. Просто ми правиш реклама пък била тя и лоша, защото...нямало лоша реклама все пак.
    Ами значи в такъв случай...просто си забравил да споменеш и еднообразните си писанийца...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на an7raks
    умри от сол
    Пхахахх... бях го забравил това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си