- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
РЕАЛНО ти не съществуваш в това време.
Както и да е, Електро.
https://www.youtube.com/watch?v=Sf8NUJaCS1Q
Колкото и да ми е ясно, че си сравнително незаинтересован от информация, която може да те обогати културно, ще ти споделя, че Агамемнон е баща на Електра, Ифигения и Хризотемида. И те не са "вълшебни принцеси", а образи от древногръцката митология. Дядо им няма да ти кажа кой е, защото ти се натрупва твърде много информация, а това никога не е хубаво.
Благодаря много госпожице/госпожо древногръцка митология....
Радвам се че поне за момент върнах сериозността ви та макар и да продължавате да сте си същият анонимен профил![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-27-2016 на 18:49
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^ Просто спрете цигарите. Като сте ги почнали - ще им търпите кусурите.
А на мен сега ми е много гадно за най-добрия ми приятел. Ходил до магазина и той има едно нещо на лицето дето се забелязва ама не искам да споменавам какво точно е. Та, някаква циганка му се подигравала и ми стана много гадно, защото никой няма право да го обижда за това. Все едно мен са обидили ми е...
Тъжно ми е ..хората ме мислят за ебати пошлият и долен човек...не мога повече честно...как може да съдят за книгата по корицата....обаче много усилия да опознаеш човек..тегава работа...
;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Депресирана съм , гадно ми е, баси гадния живот. Имам чувството че съм на крачка да скоча от 8 етаж и да се размажа като пихтия на асфалта, че поне смъртта ме да е запомняща. Писна ми хора, защо живота е толкова гаден и несправедлив, или може би в мен е проблема, май е така. Значи колкото по-гаден, отвратителен човек си, толкова съдбата е по-благосклонна към теб, живота ти е песен и те уважават. Явно не случайно хората са казали мачкай, за да те уважават. Май ще се наложи генерално да се променя и да стана мръсна, егоистична, нарцистична гад. И когато видите поредната отрепка на улицата, поредния гадняр, хулиган знайте има причина да са такива. С доброта не се успява, хората те премазват, използват и захвърлят. Съжалявам за дългия пост, имах нужда някъде да си излея чувствата
irrumō erga omnes, папаята, дините и този проект.