- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужда от всичката помощ на света
Няма да разпъвам локуми и да увъртам. Работата е там, че си имам сериозна приятелка от година и няколко месеца отгоре. Проблема е там, че вече чувствам, че искам да остана сам. Не ми е приятно когато съм около нея, постоянно се караме, подтиснат съм. В същото време не мога да я оставя, защото си има лични проблеми и психически е нестабилна (много лесно се депресира) и ме е страх да не направи някоя глупост, ако й кажа какво мисля. И от няколко седмици ми е адска мъка, гледам колкото се може повече да отлагам излизанията ни и вижданията, не знам какво да правя вече... Някой с опит да помага, страшно ми е нужен съвет как да постъпя!!!
разведи се, щом се чувстваш като всеки женен мъж
Не си забавен е лек, наистина ми трябва сериозен съвет и моля да е от някой над 19 годишна възраст !!!
Хммм.. Да я оставиш да се хвърли пред някои влак или да бъдеш заложник и постепенно и на теб да започне да ти се появява желанието за влака... Трудна ситуация... Предполагам да скочите и двамата пред влака не е решение ? Предполагам не... Е човек, трябва да направиш избор. Да поговориш с нея или да си депресиран и да се надяваш нещо да се промени, някакво чудо.. Седнете двамата поговорете, кажи й, че те кара да се чувстваш като парцал, че не е само тя, дето се чувства зле ! Ако трябва я вържи след разговора, звънни на съответните органи и бягай в противоположната посока ! Проведете един искрен разговор и сложи всички карти на масата, ако трябва се разделете..
Като искаш да си свободен - остави я!
И какво като лесно се депресира и може да направи някоя глупост? Нали вече не си с нея?...
Ооо мъдри ДОТА ! Просвети ни, какво е да сме мъже ! Впрочем... Тренировки по мъжественост добре, но хайде да излезем от клишето, че мъжете трябва да сме безтрашни, безчувствени греди..НЕ се получава и води до психически болести при много от тези, които са се опитали да бъдат такива.. Хора сме, чувстваме, даже мъжете сме по чувствителни в някой случай, особено във връзките. Но ако не седне човека да поговори с нея, нещата няма да станат по добри. Само отлага нейзбежното и създава условия за още по големи проблеми по късно...
Ще го кажа така, че да не ме разбереш.. Причината неандерталците да са изчезнали, а ние да сме все още тук, е защото не става само с топки.. Но добре, чувствай се свободен да ни показваш, защо хората все още не сме излекували всички болести и не сме започнали да изследваме вселената по задълбочено..
Хубаво да си открия картите, всъщност на мен все още ми пука за това момиче, но просто не мога да бъда с нея и тази връзка е адски токсична и трови и двама ни, не знам защо се прави тя, че не забелязва и двамата започнахме да имаме проблеми с нервите и глупости. И ако я оставя и направи няква глупост не знам после кво ще направя аз, щот в най-добрия случай ще вляза в психиатрия и направо не знам да еба майка му тъпа любов измъкна ли се от това няма да се излъжа никога повече мама му стара
Аве админи няма ли в тоя сайт разкарайте го тоя девствен палячо дота от темата ми е
ахаха а ве смешник ти ако излезеш от вас сигурно те шамарят под път и над път кво си тръгнал да избиваш комплекси по форумите
или те бият навсякъде или никой не те забелязва понеже си призрак мишок
Просто я скъсах като не искаш да си с нея и не ти е приятно