.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    MONOS
    Guest

Question Как да махна акнето и черните точки ?

Здравейте аз съм на 14 момче и се чудех с какво може да се махнат черните точки и акнето?

Супер фен
    Като отидеш на козметик.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Козметика е вариант, но разбира се, за мен човек трябва да полага и някаква ежедневна и ежеседмична хигиена. Има такива лентични за черни точки, които помагат до някаква степен. Но пилинг-а, например, и нещо от рода на ексфолиант, трябва да са част от грижата за лицето.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на baby_baby
    Маска за лице с ябълка и мед

Яденето на ябълки поддържа здравето. Но вътрешната консумация на този полезен плод едва ли ще ни помогне да се отървем от акнето. За тази цел трябва да сложим ябълка върху кожата си. Ябълките са пълни с антиоксиданти, които помагат на тялото да се отърве от причиняващите акне бактерии и ускорява процеса на лечение. За да си направим домашна маска с ябълки и лечебен мед, трябва ад извадим месото от една ябълка и да го смесим с приблизително 2 с.л. мед. Тази смес се нанася върху акнето и се оставя да престои 20 минути. След това се изплаква с топла вода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си