- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Шофьорски курсове Акат. Бургас
Такааа,искам да попитам дали има някой от Бургас,който знае добър инструктор за А категория ? Изчетох що годе теми из мото форума,всички са на мнение,че инструкторите в България нищо не правят,само ти дават мотора,казват ти "тва е спирачка,тва съединител" и до там.Та искам да ми предложите някой наистина сериозен човек,който да ме научи да карам,а не само да ми взема парите.)
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Колко теми за шофьорски курсове ще направите?!?!?
Тука има още 1-2 подобни теми в раздел Пълнолетник още около 3...
Свикни с мисълта,че ще ти вземат парите и това е.
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Пита се за А категория,не за Б ?! Разликата предполагам знаеш каква е?
Акат ли? Или пък серат? Чесно, пич, като видя такива негравотни изцепки направо издивявам и ми иде да зема едно мачете и да сецам наред!
ХАХАХАХАХАХ тоз пък и той с това мачете се oсраНавсякъде всяка 2ра дума мачете....неграмотен си ти.....
негравотни
зема
Боже колко малоумен народ се е изсипал тука...А категория,това,че ми е забил спейса не значи,че съм неграмотна.А вие като не можете да ми отговорите какво изобщо правите в темата.И да,нямам толкова свободно време,че да търся из целия форум теми,подобни на моята.А като гледам и вие не сте изключително заети,за да не ми отговорите.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
.
Последно редактирано от Makenzi97 : 03-23-2013 на 13:05
.
ахахаххахахаахахаххахахаа хахаххахахаахахаххахахаах ахаххахахаахахаххахахааха хаххахахаахахаххахахаахах аххахахаахахаххахахаахаха ххахахаахахаххахахаахахах хахахаахахаххахахаахахахх ахахаахахаххахахаахахахха хахаахахаххахахаахахаххах ахаахахаххахахаахахаххаха хаахахаххахахаахахаххахах аахахаххахахаахахаххахаха ахахаххахахаахахаххахахаа хахаххахахаахахаххахахаах ахаххахахаахахаххахахааха хаххахахаахахаххахахаахах аххахахаахахаххахахаахаха ххахахаахахаххахахаахахах хахахаахахаххахахаахахахх ахахаахахаххахахаахахахха хахаахахаххахахаахахаххах ахаахахаххахахаахахаххаха хаахахаххахахаахахаххахах а
.
Тоз психично болния с мачетето в всяка тема сере, деба неговата мама
По темата
Най-добре ако имаш познат с мотор покарай на някой полигон да се понаучиш, защото шанса инструктора да се занимава е малък
.
Никакъв шанс.Имам познати с мотори,но са с голяма кубатура,а и са скъпи.Никой няма да тръгне да ме учи на собствен мотор.А и това съм го мислила цяла година вече.Няма как да се уча,ако не отида на курсове.Освен да си купя мотор,и да се уча на него,но това далеч не е вариант,защото всичко може да стане.Така че,остават само курсовете.Знам,че там не те учат на много неща,но на мен ми стига да се науча само на главните,другите после ще си ги усъвършенствам сама.Просто ми трябва човек,който най-малкото поне да стой на полигона,ако имам въпрос към него,да мога да му го задам.![]()
Стой далече от мотора.Имаме достатъчно убийци на пътя без теб
Абе то не е трудно да караш, не карам пистак ама какво по точно те интересува точно ?
Изобщо ли си нямаш представа от мотор ? Карала ли си някакъв до сега ?
Мен пък далече ме вълнува мнението ти
TrollFaace ами на теория уж знам как се кара,но е съвсем друго на практика.Не съм карала до сега,само съм се возила.Интересува ме това,да се науча да тръгвам,да сменям скорости,да спирам и тн.По точно основните неща.
П.П. Харесва ми аватара ти.![]()
Абе то е лесно ама най-добре ако можеш да си намериш някой мотор с малка кубатура дори и някакъв стар да е само хванеш цаката на скоростите ама ..