.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Unhappy Краят дойде..

Привет. Скоро скъсах с приятелката си.. бяхме заедно 1 година.. И сега започва трудното... Мислене постоянно за нея, депресии и т.н ясно ви е Обичах я много и правех всичко за нея. Е не мога да кажа, че съм перфектен.. Нормално, но просто давах и къшея си за нея.. Реших, че е време да прекратим всичко.. Сега и съжелявам да, но все пак мисля, че това е правилното решение за МЕН лично. Трудно ми е разбирате ме.. Постоянно ми е в главата .. Гледам по всякакви начини да не мисля за нея, да се разсейвам, но не се получава особено. Дайте ми някакви съвети... Любов с любов се забравя май май.. Аз с нея така и постъпих.. след като скъсах с предната си приятелка реших да повярвам на това "Любов с любов се забравя" и се получи. Но ето и с нея всичко приключи.. Моля за мнения

anonymous990763
    Guest
    Дай си малко почивка, изясни си нещата.
    Иначе са казали, че времето лекува всичко, но всяко нещо изисква определен период от време.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Дай си малко почивка, изясни си нещата.
    Иначе са казали, че времето лекува всичко, но всяко нещо изисква определен период от време.
    Предполагам е така.. Какво имаш в предвид под "дай си почивка" ?

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AwesomEBG Виж мнението
    Предполагам е така.. Какво имаш в предвид под "дай си почивка" ?
    Известно време не си търси приятелка. Дай си почивка от връзките.

daviebamaikatafilmari
    Guest
    Абе ей филмар стягай се бе палячо, мъж си бе, кво тука за една жена и вече краят дойде ей лигльооооооо, кви мъже станахте бе, лигльовци, да върнат казармата бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Защо я скъса като още я харесваш?

Нормално е да ти е гадно прави неща , които да те развиват занимавай се с някакъв спорт

Цитирай Първоначално написано от daviebamaikatafilmari Виж мнението
    Абе ей филмар стягай се бе палячо, мъж си бе, кво тука за една жена и вече краят дойде ей лигльооооооо, кви мъже станахте бе, лигльовци, да върнат казармата бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Имах предвид под края дойде на връзката.. Не на всичко дишай малко

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Защо я скъса като още я харесваш?

Нормално е да ти е гадно прави неща , които да те развиват занимавай се с някакъв спорт
    Сложно е. Не се разбирахме напоследък, а и нея я няма учи в София .. Далеч сме един от друг.. и там беше проблема според мен. Когато сме заедно нямаше никакъв проблем не сме се карали почти, но като е там и постоянно.. Има и друго .. хващал съм я в лъжа няколко пъти и това изигра роля. Понеже ме разбирате надявам се.. Тя там, аз тук нямам и вяра и е трудно.. Явно трябваше след първата лъжа да я оставя.. Един човек излъже ли веднъж, ще излъже пак особено, ако му простиш и види, че номера минава..

За лъжата съм на същото мнение! Но пък погледни го и от тази гледна точка - щом още не можеш и да спреш да мислиш за нея явно има причина. Според мен просто имате неказани неща за които трябва да говорите. Пробвай.. Не е казано, че трябва да се събирате.

Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    За лъжата съм на същото мнение! Но пък погледни го и от тази гледна точка - щом още не можеш и да спреш да мислиш за нея явно има причина. Според мен просто имате неказани неща за които трябва да говорите. Пробвай.. Не е казано, че трябва да се събирате.
    Ами не, не мисля че е за нещо, което не сме си казали.. Всичко съм и казал, понеже аз съм такъв характер и си казвам всичко винаги.. не крия и всичко искрено колкото и лошо да е в някой случаи... Пробвах да поговорим, но и тя започна да се държи странно и се прави на недостъпна и просто няма смисъл..

Ами всъщност до тук имаш няколко предложения и идеи. Опитахме се и да разгадаем за какво става дума, но уви.. Не знам какъв друг съвет мога да ти дам..

Ами всъщност до тук имаш няколко предложения и идеи. Опитахме се и да разгадаем за какво става дума, но уви.. Не знам какъв друг съвет мога да ти дам..
    Да и благодаря Ви много! Като цяло трябва да не оставам сам. Тоест да избягвам да съм сам, защото ще мисля за нея. Ще гледам да се разсейвам! Някой нещо друго?

Цитирай Първоначално написано от AwesomEBG Виж мнението
    Тоест да избягвам да съм сам, защото ще мисля за нея.?
    Оооо не само да избягваш.. Забрави го този филм.. !

Много е модерно да използваш думи като "филм" в тоя умрел век, нали? На убийствата, които стават всеки ден също ли им викаш филми? Да ти сера на "филмите", да ти сера.
    Към автора - аз съм девствен идиот на 20, който дори не е целувал момиче. Успокои се с мен, хахахахахха.

Супер фен Аватара на tochko
    Авторе, препоръчвам да се виждаш с приятелите си по-често. Развий си социалния живот в по-друга посока от въпросното момиче и скоро забравянето и ще е факт. От теб зависи все пак, дали ще останеш привързан към нея или ще се държиш все едно сте непознати до няколко седмици.

Цитирай Първоначално написано от Ясен Ясенов Виж мнението
    Много е модерно да използваш думи като "филм" в тоя умрел век, нали? На убийствата, които стават всеки ден също ли им викаш филми? Да ти сера на "филмите", да ти сера.
    Към автора - аз съм девствен идиот на 20, който дори не е целувал момиче. Успокои се с мен, хахахахахха.
    Както казва Рони от Под Прикритие "Всеки си има недостатъци"

Цитирай Първоначално написано от tochko Виж мнението
    Авторе, препоръчвам да се виждаш с приятелите си по-често. Развий си социалния живот в по-друга посока от въпросното момиче и скоро забравянето и ще е факт. От теб зависи все пак, дали ще останеш привързан към нея или ще се държиш все едно сте непознати до няколко седмици.
    Предполагам няма да е трудно. Не сме в една компания с нея, а и тя е далеч надявам се да помогне Благодаря ти!

Аз преди бях почти 3 години влюбен до зъби в едно момиче. До момента, в който тя си боядиса и накъдри косата. Е, човече, сега като си спомня за нея и ми идва да се издрайфам. Та и ти така. Погледни колко недостатъци има таз твоята фуста. Например си кажи: "Баси големите черни косми има тая в носа" или "Баси смръдливата вагина, за кво ми е таз", "Гнусна, смръдлива лъжкиня" и така нататък. И ако обичаш недей ми цитира фрази от "Под Прикритие", защото това и за пародия го нямам. Ае чао.
    Последно редактирано от Ясен Ясенов : 04-11-2016 на 15:13

Жалкото е, че работя и като съм нощни като няма работа друг избор няма освен да си сам с колежката..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си