.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    georgi99
    Guest

Странно поведение на познато момиче

Здравейте.Преди две седмици бях на гости при едно момиче което познавам отдавна и се имаме само като приятели.Като бях в тях тя се облегна до мене и почна да ме прегръща да се натиска един вид.Нещо и стана незнам явно беше се разгонела.И аз откачих от това и я хванах за дупето и някъде 10-15 минути я мачках и обарвах по-задните части без тя да се съпротивлява.След тази случка тя спря да ми пиши в фейсбук на лично, а преди това ми пишеше всеки ден или през ден от сорта "как си, какво правиш, ела у нас" като и напиша че не ми се ходи в тях направо откачаше, а сега изобщо не пише.Преди три дена пак бях в тях, държеше се нормално както преди да стане тая случка и пак се нахвърляше върху мене и ме прегръщаше и лягаше на корема ми и така.След като се прибрах в къщи и пак същата история пак не ми пишеше в фейса.Преди без да и пиша аз, тя първа пишеше винаги, а сега ако и пиша или само чете съобщенията или отговаря след час.Кажете защо така се държи.Нарочно ли го прави да ме дразни, объркана ли се чувства или ме е заебала като приятел и не ме има вече за никакъв.Мисля да изчакам някъде към 15-20 дена да минат да вида дали ще пропише в фейса без аз да и пиша нищо.Тя първа да пише както преди.Помогнете със някакви съвети ако можете.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен иска да правите секс но я е срам а за това че не ти пише може просто да не е имала време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си