- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем след анален секс
От известно време чета вашия форум и виждам, че има и компетентни хора. Имам един проблем, който много ме притеснява... Приятелят ми доста често е много груб към мен, последния път правихме анален секс, въпреки моето несъгласие. Той беше без презерватив и беше доста груб, мен много ме боля, имаше и доста кръв, после 2-3 дена след това не можех да сядам като хората. Много започвам да се притеснявам, защото като ходя до тоалетна по голяма нужда от седмица вече, във фекалиите ми има сперма, не знам дали е сперма, просто нещо бяло подобно на сперма, проблемът ми се влоши снощи когато пак ме принуди на сила да му пусна в дупето, натисна ме по стомаха и сещате се какво стана и фекалиите ми бяха успермени целите, този проблем ме притеснява много дали организма ми сам се успермява или е нормално, просто не зная... Една приятелка ме помоли да пусна темата.![]()
Защо изобщо правиш нещо като не го искаш?
И аз мислех че това са глисти
Е ако наистина е хванала глисти от на тоя чурката ще се смея толкова много,че ще ме дават по новите "умрял от задушаване"![]()
![]()
![]()
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Разговор между мен и жена ми месеци преди обявената сватдба:
И да знаеш, ако си груб с мен ще те отровя бавно, така че и най-големия следовател на света да не разбере.
Тя има медицинско образование и нямаше как да не и повярвам в онзи момент.
Това е то. Жените физически не са силни и затова от векове кинжала и отровата са им любимото оръжие.
към горния: Какви са тези средновековни разбирания за отношенията между половете? Развеждай се.
Глисти
Не са глисти ... ако не ти е приятно недей да го правиш това е твоето тяло не позволявай да са груби със теб.
--------------------------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!
Аз помислих че си са насрала ама тва дето си го писала неми се вярва
Ся, бива ли да четем такива извращения? Ти смятай колко си отвратителна ако си реален човек изобщо. Аз като правя анален секс първо правя на момичето клизма, в смисъл тя си прави сама, аз само и казвам как и контролирам нещата. И то я заключвам в тоалета 30 минути. И после си слагам презерватив. Освен ако не е имала специална промивка от специалист, аз не бих си рискувал кура да вкарам фекалии вътре и да хвана зверската инфекция. Приятелят ти е малоумен, а ти не по малко да пишеш такива теми! Бастун!!!!!