.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    sasha.beliq
    Guest

Red face МОЛЯ ВИ ЗА ПОМОЩ

Здравейте, нов съм във форума, но ще споделя ''проблема'' си с вас.

Ако ви мързи да четете, може да започнете от втори параграф.

Аз съм момче набор 98-ма и нямам чак толкова опит с връзките. Имах само една която си беше провал. Въпреки това си движа с момичета говоря с тях и всичко е наред. Дори добих извесно самочуствие и да кажем че просто бих се радвал на повечко внимание от момичетата.

И по същество-понеже ходя спортна зала да тренирам, там забелязах едно момиче което ми прави страхотно впечатление. Виждаме се от Февруари. Идва няколко пъти седмично и прави тренировки със две нейни приятелки. Те са баскетболистки. Използват треньора с който съм много близък. Контактът с въпросната беше схвсем непринуден. Засякохме се в квартално магазинче и като я видях просто истрелях едно 'Здравей' даже не помислих и тя отвърна. И от там нататък в залата сме разменили сигурно две думи и то посредством треньора. Момичето ми се усмихва като ме види и здравей-чао и до там.

Не си вкарвам филм че ме харесва все още но искам да излезем пък после каквото такова. Притеснението ми е в това, че е мъничка 14-15 можеби и е в друго училище и няма общи приятели. Малко ми е конфузно да общувам в залата с нея защото треньора е деспотичен и ще реши че ходя не да тренирам ами заради момичето. Всъщност е заради двете. И все още чакам момент да си поприказвам с въпросната и да се сближим някакси. Готов съм да говоря за каквото и да е. Чудя се Вие какво бихте направили в ситуацията а момичетата на какво биха се зарадвали? Не искам да правя лошо впечатление, най лесно е във фейсбука но ще ме сметне за срамежлив неуверен и т.н.

Благодаря Ви за прочитането на темата ми, простете за множестсото грешки. Ще съм благодарен на някакви идеи и предложения.

Голям фен Аватара на Esdeath
    Защо просто не я заговориш следващия път когато я видиш, няма по-подходящ начин да се запознаете. Щом ти се усмихва и те гледа и ти е отговорила значи не си и безразличен както всички други за това опитай да направиш нещо докато е време, после не се знае какво ще й хрумне и може да те подминава.

Да не живееш в средновековието,че връзките в залата да са забранени?Дори напротив - така ще имаш още един стимул да ходиш.И ако тренера ти има някакъв проблем значи е побъркан консервативен чичка.Не смятам,че има право да се меси в личният ти живот.Следващият път като отидеш просто я заговори,щото от много чакане освен да загубиш друго няма да стане.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Monstunter
    Guest
    Разговора е в основата на всичко , със погледи нищо не става . УСПЕХ!

----------------------------------------------------------
    https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Заговори я нищо не губиш покани я на кафе или разходка сега поне времето е хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си