Слънчо, ти не си ли любопитна към груповите изпълнения?
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar Слънчо, ти не си ли любопитна към груповите изпълнения? O... M.. G... Тя е още дете, DarkTemplar!
Първоначално написано от solo_ O... M.. G... Тя е още дете, DarkTemplar! всъщност е по-голяма от теб май?
Първоначално написано от YoungBloodZ всъщност е по-голяма от теб май? Предполагам, че не е на повече от 15-16... На тази възраст може да прави секс с приятеля си, а за по-сериозните забавления има време!
Първоначално написано от solo_ Предполагам, че не е на повече от 15-16... На тази възраст може да прави секс с приятеля си, а за по-сериозните забавления има време! в профила и пише 20 години... а и каза че работи наистина нямам причина да и вярвам но и нямам причина да не и вярвам така че мисля че е на 20!
Първоначално написано от YoungBloodZ в профила и пише 20 години... а и каза че работи наистина нямам причина да и вярвам но и нямам причина да не и вярвам така че мисля че е на 20! Може... Я ни разкажи някоя твоя нестандартна секс случка?
Първоначално написано от solo_ Може... Я ни разкажи някоя твоя нестандартна секс случка? аз имам само стандартни секс случки
Първоначално написано от YoungBloodZ но и нямам причина да не и вярвам така че мисля че е на 20! За което благодаря! Но да се придържаме към темата... Не отричам, че ми е интересно и след време съм сигурна, че може и по друг начин да мисля, но за сега се въздържам!
Първоначално написано от sluncho23 но за сега се въздържам! Защо?
Правила