- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- !!!Много СПЕШНО за дрехи!!! ПРЕДЛАГАЙТЕ ВСЯКАКВИ САЙТОВЕ!!!!
Здравейте хора! Винаги сте ми помагали за това сега искам отново помощ от вас!
Трябваше да си накупя много дрехи, но видях този сайт и жестоко се поколебах за покупките си! Вярно...на грамове е , ама във всички случаи излиза по-евтино, отколкото да си купя дадените неща от България! Много спешно ми трябват мненията ви!
http://www.wholesale-dress.net/
Ей,как се пазарува от тая сайт..избрах си СТРАХОТНИ нещааааа
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Налиии!!! Точно за това ми трябва спешно коментар върху нещата им!Първоначално написано от neeDaBosS
И са много евтини,някакви супер обувчици мернах...
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Оффф то като гледам само доставката ми е повечете от цената на дрехите![]()
Я тогава предлагайте всякакви сайтове с такива подобни дрешки, много ще съм ви благодарна!![]()
Какви сайтове по точно ? Дрехи, обувки, чанти или само за дрехи ?
Е ти като поръчваш, няма да поръчаш едно нещо, а няколко а доставката си остава същата.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Между другото забравих да кажа, че сайтовете МОЖЕ ДА НЕ СА БЪЛГАРСКИ!![]()
Олееее в тоя китайски сайт има много яки дрехии :love: Има доставка и за около 20$, ако се съберат повече души може да излезне по-евтино.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
www.yesstyle.com
Обичам го !!![]()
аз много харесвам www.koketna.com !!!! Има много хубави неща![]()
Wholesale-а е най-якия сайт. Ще си поръчвам от там близките дни. Има хубави неща, но не всички са качествени.
yesstyle също става, но доставката е доста.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
^явно ен си видяла доставката за whole sale![]()
Добре де хора хайде да се съберем една групичка и да поръчаме заедно от whole sale-a ....Смисъл никъде не видях по-евтини парцалки или аксесоари!
Проблемът идва тук, че аз смятах да поръчам чрез друг човек понеже нямам кредитна/дебитна карта!
Ако някой е навит заедно с неговата доставка да плати и моите неща, а след тва като ми праща с Еконт до даден от мен адрес да си получи парите, които е дал за моите джунджурийки (аз ще си платя сумата, която вие сте казали, че трябва да платя в офиса и после те ще ви я изпратят)?![]()
Казвайте кво да правим, щото съм му много навита!
Ето най-евтината доставка:
http://www.wholesale-dress.net/china...sea-a1755.html
Само да кажа... Знам, че се блазните от дрешките, обаче ще платите луди, наистина ЛУДИ пари, ако държавата не е в ЕС.
Доставката зависи от грамажа на дрехите, тоест няма да е евтино, ако сте повече хора. Има и мито, има и такса за документи. Излиза много пари.
Чрез пощата няма да излезе толкова. А и все пак ще внимаваме с грамажа![]()
Вярно чака се от 2-3 месеца, но пък е най-сигурния начин, с най-малко такси!![]()
Е, вече се събрахме две момичета (пишем си на лично) и чакаме още 1-2 претендентки!![]()
PinkPan7her, специално за грамажа има друг вид доставка, която ти е на килограми. Първо плащаш някфи определени пари и после, ако е на 5 кг, 10 кг, което е по-добре според мен, но не съм сигурна за митото.
china post by sea е наистина най-евтината и не се дава нищо, щото ти го пишат като подарък, но тогава вече трябва всеки сам за себе си, иначе не е изгодно.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
ако има някой с кредитна карта и аз бих се вклучила. Има много хубави и евтини неща.![]()