.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Smile Mind-blowing филми!

Силно се надявам да ми препоръчате някакви mind-blowing филми - сещате се... смислени, със заплетен сюжет, може и да е с пътуване във времето или да са свързани с парадокси, а бе разбрахте ме. Нещо като:
    Predestination, Interstellar, Inception, Coherence, Triangle, Source Code... ако не сте ги гледали, силно ги препоръчвам!

П.С. Не са за феновете на кръв и зъби.

Благодаря предварително!
    Последно редактирано от eol : 04-15-2016 на 14:48

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Веднага се сещам за mr. Nobody. Можеш да погледнеш и 11:14. Вписва се и мълхоланд драйв. Не се сещам друго засега. Мерси за предложенията
    А, да. И при filth не е така, както изглежда.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Веднага се сещам за mr. Nobody. Можеш да погледнеш и 11:14. Вписва се и мълхоланд драйв. Не се сещам друго засега. Мерси за предложенията
    А, да. И при filth не е така, както изглежда.
    Много благодаря! Веднага ще ги видя

The game-много е добър според мен.Също и Memento и Боен Клуб...не са точно с някакви времеви парадокси,но сюжите им са много оригинални и заплетени.

Цитирай Първоначално написано от fuel. Виж мнението
    The game-много е добър според мен.Също и Memento и Боен Клуб...не са точно с някакви времеви парадокси,но сюжите им са много оригинални и заплетени.
    Да, да, аз просто давах пример, не че е задължително да са такива. Благодаря!

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Има In Time май така се казваше? Също Genesis, и може би малко и "Зрителна Измама" - първите 2 силно ги препоръчвам.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Има In Time май така се казваше? Също Genesis, и може би малко и "Зрителна Измама" - първите 2 силно ги препоръчвам.
    Зрителна измама съм гледал, много ми харесва. Genesis?!? Да нямаш предвид inception, който превеждат "генезис", за който съм споменал по горе? Ще видя in time

Цитирай Първоначално написано от eol Виж мнението
    Зрителна измама съм гледал, много ми харесва. Genesis?!? Да нямаш предвид inception, който превеждат "генезис", за който съм споменал по горе? Ще видя in time
    То е едно където имат циферблати на ръцете, един от най - яките филми тук е.

Сега го видях. Превеждат го Дилъри на време и определено трябва да го гледаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си