Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
Така е побеснял, че не се е загледал в детайлите, пък и ако снимката е била с лошо качество, как да разбере, че това не е неговото момиче. В яростта си човек не мисли и просто е бил толкова ядосан, че въобще не се е сетил да иска обяснение и прочие. На всеки му се е случвало все пак - толкова си бесен, че не искаш да изслушаш ответната страна. Както и да е, момичето сигурно се е почувствало много обидено от факта, че си повярвал, че това може да се случи, но явно наистина много държи на теб, щом ти е простила. Иначе разстоянието е шибана работа, но ако много се обичате, не мисля, че пречките трябва да ви спират да бъдете заедно. На колко години е момичето? Няма ли вариант ако скоро завършва да дойде при теб в Пловдив? Ако става въпрос за връзка от разстояние за кратък период от време, ще се наложи да издържите. Другият ви вариант е да вярвате, че ако ви е писано да сте заедно, нищо не може да ви раздели. За да не се чувстваш, сякаш си я вързал, просто ѝ го кажи и на нея - искаш да сте заедно, но не искаш да я ограничаваш във връзка от разстояние. Ако и двамата сте готови за такава и успеете да се справите, супер. Ако не се получи, продължете да си общувате, но без да се ангажирате и си обещайте, че ако евентуално се появи някой друг в живота на единия, той веднага ще каже на другия. Така хем си с нея, хем не я "връзваш". И този вариант си има минуси, но в тези отношения няма перфектен вариант.
Не знам колко съм ти благодарен.Честно казано не очаквах,че някой ще ме разбере!Още веднъж благодаря ти много..
Относно снимката да...просто в първият момент виждах само "черно"..изобщо не съм обръщал внимание на детайли и т.н..