.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: трева

Hybrid View

трева

искам да Ви попитам, когато пушиш трева за пръв път, очите ти стават ли много червени и ако са минали около 7 часа адекватен ли си и очите окей ли са ти вече

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    като не знаеш как ще ти се отрази защо употребяваш?

иди питай личния си лекар
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

не съм употребявал и затова питам

Град
    системата дегоба
    тревата убива мозъчните клетки и има непредсказуем ефект върху организма

да не говорим че в България не е законна и е подсъдимо да притежаваш и употребяваш

което само по себе си говори че може да има всякакви боклуци в нея които да ти навредят сериозно но после ще си понесеш и наказанието от закона

та гледай заради единия опит да не съжаляваш цял живот

колкото и да ти казват че е полезна и яко да употребяваш не вярвай

тя вреди и е наркотик
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

споко само
    на всеки ъгъл някой пуши трева пък не си понася последиците от закона

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bv148n Виж мнението
    споко само
    защото ъглите се държат от куките
    ама пробвай на някой свободен
    и ще видиш как за една цигара
    ще лежиш

не ме мислете, ще сме на закрито място(апартамент)

Град
    системата дегоба
    споко само
    последиците от тревата са хиляди пъти по-страшни

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    тревата убива мозъчните клетки и има непредсказуем ефект върху организма

да не говорим че в България не е законна и е подсъдимо да притежаваш и употребяваш

което само по себе си говори че може да има всякакви боклуци в нея които да ти навредят сериозно но после ще си понесеш и наказанието от закона

та гледай заради единия опит да не съжаляваш цял живот

колкото и да ти казват че е полезна и яко да употребяваш не вярвай

тя вреди и е наркотик
    Хаха извинявай, уважавам те , но си леко некомпетентен освен за това със закона. Първо напърво, тревата наистина не е полезна за белите дробове например, не знам доказателства за това да убива мозъчни клетки. И второ, тя се употребява от още преди Исус да се е родил и не е причинила смъртта на никого . Това какви боклуци има в джойнта който си купуваш... ... няма как да знаеш, опасно е особенно ако взимаш от случайни, защото често добавят кво ли не за да я направят "по силна" затова те съветвам сам да си свиваш ако ще си свиваш или да е пред твоите очи. Другото питаш дали ще си адекватен. Ами ако не знаеш много хора се напушват, смеят се, лигавят се, но могат да си запазят съзнанието дори напушени, въпреки че по - бавно загряват от обикнавенно. При пушене ефектът трае 2 часа. При консумиране на друсано кексче 4 - 6 часа. Най - страшното нещо, което може да ти се случи от трева е да ти се отключи паническо разтройство, което принципно зависи от това какви са ти гените. Но това е изключително рядък случай, и все пак познавам човек при който това психично разстройство се е отключило. И другото страшно е да шофираш напушен, ако ти мине пешеходец няма да спреш навреме .

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Хаха извинявай, уважавам те , но си леко некомпетентен освен за това със закона. Първо напърво, тревата наистина не е полезна за белите дробове например, не знам доказателства за това да убива мозъчни клетки. И второ, тя се употребява от още преди Исус да се е родил и не е причинила смъртта на никого . Това какви боклуци има в джойнта който си купуваш... ... няма как да знаеш, опасно е особенно ако взимаш от случайни, защото често добавят кво ли не за да я направят "по силна" затова те съветвам сам да си свиваш ако ще си свиваш или да е пред твоите очи. Другото питаш дали ще си адекватен. Ами ако не знаеш много хора се напушват, смеят се, лигавят се, но могат да си запазят съзнанието дори напушени, въпреки че по - бавно загряват от обикнавенно. При пушене ефектът трае 2 часа. При консумиране на друсано кексче 4 - 6 часа. Най - страшното нещо, което може да ти се случи от трева е да ти се отключи паническо разтройство, което принципно зависи от това какви са ти гените. Но това е изключително рядък случай, и все пак познавам човек при който това психично разстройство се е отключило. И другото страшно е да шофираш напушен, ако ти мине пешеходец няма да спреш навреме .
    относно ефекта няма как да знаеш точно колко ще продължи

и има много по-страшни неща от тези които каза

може да навредиш на някой друг например

Мега фен Аватара на solo_
    искам да Ви попитам, когато пушиш трева за пръв път, очите ти стават ли много червени и ако са минали около 7 часа адекватен ли си и очите окей ли са ти вече
    Зависи от количеството...
    При мен се зачервиха заради 1грам точка, иначе за да станат много червени, трябва много масе!

а за колко време гд се оправят очите

Мега фен Аватара на solo_
    а за колко време гд се оправят очите
    Докато трае ефекта.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Зависи от количеството...
    При мен се зачервиха заради 1грам точка, иначе за да станат много червени, трябва много масе!
    почти 16

anonymous990763
    Guest
    Чисто любопитство, на колко си?

Голям фен Аватара на lunacy
    не стават червени като домати, споко
    да, за 7 часа няма как всички ефекти да не отминат, колкото и да си пушил

така де, поне мен никога не ме е държало повече от 2-3 часа, дори когато съм пушила повечко

благодаря много

Град
    системата дегоба
    имаш избор дали да постъпиш правилно или да се превърнеш в поредния боклук на 16г

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    имаш избор дали да постъпиш правилно или да се превърнеш в поредния боклук на 16г
    Ако се пробвал трева, не означава автоматически че си боклук или не.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Ако се пробвал трева, не означава автоматически че си боклук или не.
    извинявай ама не мога да меря еднакво тия дето спортуват и живеят здравословно с тия дето се друсат от малки

Приятел по добре не пробвай изобщо. Тревата в малко количество е полезна, но и толкова вредна в същото положение. НО тук в българия се продава друсана трева. Това означава, че не е чиста трева ами е кисната и в наркотични вещества. Някой хора от едно две дърпания се схващат напълно, замръзват в едно положение не могат да се мръднат и после естествено падат на земята като припадак е. Това съм го приживял с припадъка и за това ти го казвам и хем съм по големичък от теб. А колкото до ефекта ... понякога колкото и да пушиш може изобщо никакъв ефект да няма а ако има ефект той минава до 4 часа не повече. И пак ти казвам недей изобщо да пробваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си