Ами и аз да питам, според вас това момче харесва ли ме...
По-голям е от мен с около 3 години, учим в различни училища и най-често се виждаме уикенда, освен ако не се уговорим за след училище в някои дни. Вече повече пъти сме оставали сами, разхождали сме се, той ме изпраща до нас (може и да е от учтивост), търси контакт с мен, сръчква ме понякога или уж ме души и други подобни. Когато сме с компания и пита нещо търси моето мнение първо, което ме ласкае доста ;д дразни ме като всяко момче... Въпроса е там, че той е много комуникативен, мил е и с другите, и се дразни с тях, както и с мен, и си мисля, че все пак има отношение . Пишем си, звъни ми за да се уговаряме да излезем, но не казва "излизане", а " мотане". Говори с мен за неща, от които аз си нямам понятие, но пък търси някакъв вид съвет или мнение. Интересува се от моя ден и така.. И хем си приличаме страшно, хем имаме и различия. Някак е перфектното момче за мен. Не искам да му казвам нищо за чувства и тн, защото не знам как ще реагира. Не мисля, че ще прекъснем приятелството си, ако той не изпитва същото, но на мен ще ми е адски неприятно, ако съм около него, а той знае за симпатиите ми. Да изчакам ли да видя какво ще стане или да направя нещо? Извинявам се, ако съм писала несвързано, но това ми е непреодолим проблем ;д Теми много като тази, но ще ми е приятно, ако дадете някакви мнения...