.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да накарам приятелят ми да стане травестит?

Не съм правила секс със жени, но обичам женствените момчета. Такъв е и приятелят ми. Има много хубаво женствено тяло. Искам да го накарам да стане травестит и аз да го гримирам и обличам. Желанието ми според приятелките ми е тъпо и безмислено, но приятелките ми са зубурки. Аз съм разкрепостена, но ме е страх да не го загубя, ако му споделя желанието си. Ако има момичета с приятели травестити да ми помогнат. Това за мен е много важно.
    Последно редактирано от magy2111 : 04-18-2016 на 18:19

anonymous990763
    Guest
    Вземи си кукла Барби или направо Кен. Ще е по-безболезнено и за двама ви.

Пич не се занимавай е глупости като писане на теми фантазии.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това не е нормално

Всеки е различен от другия затова кой казва кое е нормално и кое не? По темата ти предлагам да му кажеш истината и има 2 варианта:
    1.Съгласен е.Това е добре и можете да започнете да обсъждате как ще процедирате от тук нататък. Как ще го гримираш,обличаш и т.н.
    2.Гледа те като извънземно и ти казва твърдо НЕ.Тогава просто започваш да се смееш и да твърдиш че е шега щом не искаш да го изгубиш.
    Ако се колебае или дава уклончиви мънкащи отговори сигурно иска но го е срам и страх от това.В този случай просто го подкрепи кажи му че може да ги има доверие (и го докажи след това : ) Опитай да му помогнеш да се отпусне и да говори с теб от какво го е страх,срам и др.Обсъдете нещата и го накарай да опитате но без да го притискаш много

Супер фен Аватара на Pug_306
    Деба трола ти деба умрял, нямаше ли как нещо по тъпо да измислиш !

Цитирай Първоначално написано от i-am-who-i-am Виж мнението
    Всеки е различен от другия затова кой казва кое е нормално и кое не? По темата ти предлагам да му кажеш истината и има 2 варианта:
    1.Съгласен е.Това е добре и можете да започнете да обсъждате как ще процедирате от тук нататък. Как ще го гримираш,обличаш и т.н.
    2.Гледа те като извънземно и ти казва твърдо НЕ.Тогава просто започваш да се смееш и да твърдиш че е шега щом не искаш да го изгубиш.
    Ако се колебае или дава уклончиви мънкащи отговори сигурно иска но го е срам и страх от това.В този случай просто го подкрепи кажи му че може да ги има доверие (и го докажи след това : ) Опитай да му помогнеш да се отпусне и да говори с теб от какво го е страх,срам и др.Обсъдете нещата и го накарай да опитате но без да го притискаш много
    ВИЕ с ПИСАТЕЛЯ на темата да не сте една и съща пресона страдаща от раздвоение на личността?

Не знам изобщо,как има коментари на такова измислено писание.И автора на темата трябва,да разбере какво е разкрепостено и тогава да пише,а и думата зубър също! Изреченията изобщо,не са смислени!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си