.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Вече не мога

Вече не мога да обичам...никоя.

Голям фен Аватара на Esdeath
    Защо смяташ така ?

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Завиждам ти.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от Esdeath Виж мнението
    Защо смяташ така ?
    Защото всички са предатели...лъжци...

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Не е така, просто не попадаш на правилните. Не си прави изводи за стадото само заради една-две овци.

Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
    Не е така, просто не попадаш на правилните. Не си прави изводи за стадото само заради една-две овци.
    Е как да повярвам в това, в случай че и най-близките ми приятели ме лъжат ?

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    I can't teach you. You can only feel it (by) yourself.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти с всички ли си бил?

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Ти с всички ли си бил?
    И да не съм бил нали виждам к'во се случва.

И да не съм бил нали виждам к'во се случва.
    Но не всички са такива има и свестни но не си попадал

Е как да повярвам в това, в случай че и най-близките ми приятели ме лъжат ?
    Изхвърли ги от живота си, за да не се тормозиш с тях и поеми по своя път. Запознавай се с нови хора, дерзай. Намери си хоби, занимавай се с нещо. Ще попаднеш на правилните хора, когато това трябва да се случи; когато е писано да се случи. Дотогава можеш само да страниш от тези, които ти вредят. Винаги има различни, винаги ще се намерят страхотни хора, които не биха те предали, но не биха и те лъгали, когато грешиш. Просто трябва да си търпелив и да имаш вяра, че това ще се случи.

Мега фен Аватара на an7raks
    винаги ще се намерят страхотни хора, които не биха те предали, но не биха и те лъгали, когато грешиш. Просто трябва да си търпелив и да имаш вяра, че това ще се случи.
    Можеш да кажеш, че винаги ще се намери кой да те подхлъзне, но да намериш някой, който на всяка цена ще бъде искрен с теб си е въпрос на някакъв доста голям късмет.

Мега фен Аватара на divergent
    Не е правилно да поставяш всички под един знаменател, но все пак предатели и фалшиви приятели колкото искаш. Правилно е казано, че приятел в нужда се познава. Хубаво е още в тийн годините да осъзнаеш, че не можеш да се доверяваш на всеки и да разчиташ на някой друг, сега е момента да ги разбереш тези неща и да се изградиш като характер. Аз разбрах, че трябва да се научиш да се оправяш сам, защото за някои неща ако ти сам не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Просто си гледай живота, не се отчайвай заради някакви си хора, които не заслужават да бъдат в живота ти. По-добре е да си сам, отколкото зле придружен - това важи за всичко и всички. С времето ще разбереш и ще откриеш истинските хора, които да присъстват в живота ти, и ще бъдеш истински щастлив.

Точно обратното е. Прави си оценка за стадото от повечето овци, но да знаеш, че има индувидуални личности, които се срещат по-малко , но ги има.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-19-2016 на 15:55

Голям фен Аватара на Maleficus
    Еми човек, чакай да намериш правилното момиче! Ама да знаеш има уловка ! Правилните са малко и всяко момиче се смята за член на клуба "Правилните и хубави хора " !

Но не всички са такива има и свестни но не си попадал
    Повечето "свестни" ги знам...въпрос на време е да свалят маските .

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Вече не мога да обичам...никоя.
    Коя и как ти би шута ?

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Коя и как ти би шута ?
    ++??

Повечето "свестни" ги знам...въпрос на време е да свалят маските .
    А ако нямат маски?

Мега фен Аватара на solo_
    А ако нямат маски?
    Ако нямат маски, директно ще видиш що за стока...

Под "маска" имам следното предвид: Преправяне на държанието.

Изхвърли ги от живота си, за да не се тормозиш с тях и поеми по своя път. Запознавай се с нови хора, дерзай. Намери си хоби, занимавай се с нещо. Ще попаднеш на правилните хора, когато това трябва да се случи; когато е писано да се случи. Дотогава можеш само да страниш от тези, които ти вредят. Винаги има различни, винаги ще се намерят страхотни хора, които не биха те предали, но не биха и те лъгали, когато грешиш. Просто трябва да си търпелив и да имаш вяра, че това ще се случи.
    Имам си хобита и занимания, постоянно се запознавам с нови хора. Надявам се да попадна на "правилните".

Имам си хобита и занимания, постоянно се запознавам с нови хора. Надявам се да попадна на "правилните".

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Не е правилно да поставяш всички под един знаменател, но все пак предатели и фалшиви приятели колкото искаш. Правилно е казано, че приятел в нужда се познава. Хубаво е още в тийн годините да осъзнаеш, че не можеш да се доверяваш на всеки и да разчиташ на някой друг, сега е момента да ги разбереш тези неща и да се изградиш като характер. Аз разбрах, че трябва да се научиш да се оправяш сам, защото за някои неща ако ти сам не си помогнеш, няма кой да ти помогне. Просто си гледай живота, не се отчайвай заради някакви си хора, които не заслужават да бъдат в живота ти. По-добре е да си сам, отколкото зле придружен - това важи за всичко и всички. С времето ще разбереш и ще откриеш истинските хора, които да присъстват в живота ти, и ще бъдеш истински щастлив.
    Благодаря за мотивацията !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си