"11000000 МИЛИОНА" са 11 трилиона. Много бе, кога пък се родиха толкова хора.
Верно си е, мюсюлманите не могат да стъпят и на малкия пръст на такава внушителна цифра. Избили са между 270 и660 милиона, в зависимост коя статистика гледаме.
Знам за един мюсюлмански владетел - Тимур - само той е виновен за смъртта на 17 милиона, и то през 14-ти век. 17 милиона тогава са били 5% от населението на планетата. За сравнение - убитите от ВСВ се равняват на 3% от глобалното население. Смятай за каква сеч е ставало дума.
Знам и че от момента в който е пристигнал Исляма в Индия до момента са избити към 80 милиона индуси. Насилието спрямо тях продължава и до сега, и то при положение че мюсюлманите там са само 12% от населението.
В същата тази Индия е върлувала една доста злокобна бандитска групировка - Тугите (Thuggee - оттам и произлиза английската дума thug, означаваща "главорез") и то в продължение на векове, до момента в който са изкоренени и унищожени от Британската империя. Тия Туги са избили 0.5-1 милион хора (!). Мнозинството от членовете й (или поне тези, които британците са хванали) са били мюсюлмани.
Кефи ме как пишеш че мюсюлманите били виновни за "единия" джихад, се едно е нещо дребно и незначително. Еми не е. Този джихад продължава 1400 години вече.
Последно редактирано от JyltaKnijka : 04-23-2016 на 09:00Причина: Добавка към мнението