- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- София ден и нощ
Гледате ли го?
Какво мислите?
Аз го гледам и много ми харесва
Страшна простотия е... сорка, че хейтвам, нотова ми е мнението.
Пълна простотия е. Гледал съм 1-2 епизода и не ми харесва изобщо.
0/10
Тъй като:
1. Нагласено е.
2. Безинтересно и еднотипно.
3. Безсмислено.
4. Просто не е интересно.
Какво не ви харесва? Може да е простотия, но е забавно!
много отдавна спрях да го гледам
то не си заслужава от 45 минути
да гледам не повече от 5 с превъртане
Сигурно онази простотия която върви по вбокс в препоръчани, и жените не спират да го хвалят, било уникално.
Както винаги в България само някакви нискобюджетни боклуци са популярни.
inewton ти как да не го гледаш, нали ми каза, че си се абонирал?????
http://www.btv.bg/comedy/series/igrachi/about/
огромната разлика между бтв и нова тв
от бтв се научиха да правят сериали
в нова са пълни некадърници
и Марина има стршен задник
тоя сериал е абсолютна боза
софията е класи над него и много по-барнат от всекъде
софия ден и нощ се снима от некадърни оператори, режисира се от някви банворазвиващи се, а актьорите са всичко друго, но не и актьори
за сценария няма да започвам, че ми иде да се изнеса в провинцията
ма то няма кво да се говори
просто си пускаш един епизод софия и един епизод от другия
и си виждаш както казваш, камери, стайлинги, обстановка, сюжет, актьори
сичко се вижда с просто око и няма как да има 2 мнения че в софията са налети пари а в другия не съответно софията се гледа повече
мен актьорите главните почнаха да ми харесват в другия са ми аматьори, то просто нема нищо интересно особено оная плоска сцена с фиша за 100 000 лв от евртофутбола, то по-некадърно изиграна история може ли да има?
в софията поне няма такива тъпизми, не мога много да говоря щото след първия епизод на тия играчи ги изтрих всичките и не знам по-натам как е
Ммм единственото,което ми харесва в „София ден и нощ“ е интериора в апартамента на Боби.
Гледам го редовно и ми харесва. Кокича е моя човек, бих искала да познавам един такъв в моя живот, нищо че е лентяй, безотговорен и винаги прави бели, поне няма скука покрай него. Единственият дразнещ персонаж за мен е Стела и физически не ми харесва, а за поведение да не говорим.
Къв тря да си, за да харесваш това. Добре, признавам, че не съм гледала нито един епизод, но съм засичала трейлъри и глупости и просто... не.
Хейтърите да си заврат мнението да не казвам къде! Сериала си е хубав,и за пояснение хората вътре не са актьори а са все танцьори,модели и т.н а ролята на Крис-Коки (Никола) е просто епична и като актьор в сериала се справя повече от добре само който го познава на живо може да каже както и за другите участници в продукцията! Който не го харесва просто да не го гледа,никой не ги е задължил на сила!