Как да я възбудя само със думи
Помагайте хора!!
Това е доста трудно и зависи от характера,годините,възпита нието на момичето и др. Има такива при,които става с вулгарен език,при други с мили думи и комплименти в които се усеща и лек намек,има някои дори които харесват да бъдат доминирани,а други те да имат почти пълна власт над връзкат(повечето биха ти изболи очите за 1вото и 3тото : ) трябва повече информация за нея жените са много странни и сложни същества повечето де аз съм момиче но пак трудно се разбирам с тях и си общувам предимно с момчета
Когато не намираш подходящите думи е много ВАЖНО да притежаваш необходимите ЦИФРИ.
Заведия на сладкарница и я черпи паста в боза.
И не прекалявайте с бозата че на нея ще и станат огромни циците, а на теб топките.
За какво ти е само с думи да я възбуждаш?
говори и мило и после премини по-към перверзната част![]()
Зависи от момичето. Има и друг вариант за тълкуване : богат> надут > самохвалко > противен > бляк![]()
Иначе реално има момичета, които дори и с думи се възбуждат, но мисля, че зависи от настроението и в дадения момент. А като думи ... хммм, примерно да и кажеш какво би направил с нея, така че тя да си представи ... нещо от този род
Не ме разсмивай за това "бляк". Такива като тебе си обожават самохвалковците.
Авторе толкова ли си ограничен от към речник,че питаш как да я възбудиш с думи!
-"Какво правите там бе изроди?"
Крещеше бабата на изродите,които там правеха нещо!!!
А по темата, щракваш два пъти с пръсти, пляскаш и след това клякаш 6 пъти и каквото и да и кажеш ще я възбуди.Няма нужда да ми благодариш
![]()