.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Ту София

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Съгласен съм... И в такъв случай какво общо има университета, който си завършил?
    Чисто теоретично няма. Но университета може да е пречка (ако те товарят с безполезни глупости), може и да е полезен (например за много по-лесно разбиране на материала от унито, отколкото сам). В някаква степен зависи от преподавателите, не от университета.
    Между другото, лекторът ми по молекулна физика е пълна скръб. Наскоро разбрах, че някога е водил упражнения в ТУ, не се учудих. Може и да има добри преподаватели в ТУ, но повечето не струват (поне така ми казват, аз не съм ги виждал).
    Последно редактирано от inewton : 04-23-2016 на 19:31

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Може и да има добри преподаватели в ТУ, но повечето не струват (поне така ми казват, аз не съм ги виждал).
    Смени си източниците... На кривия хуй космите му виновни. Повечето от състудентите ми са недоволни от преподавателите, щото са идиоти и не могат елементарен изпит да вземат.

щото са идиоти и не могат елементарен изпит да вземат.
    ххаха, брей, не съм бил единственият, който мислил така

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Смени си източниците... На кривия хуй космите му виновни. Повечето от състудентите ми са недоволни от преподавателите, щото са идиоти и не могат елементарен изпит да вземат.
    Дам.. Много колеги се оплакват от даден преподавател, че " много изисквал". Все още не мога да ги разбера Все пак това му е работата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си