Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
Аз лично не съм го правила,но преди 5 години моя годеник точно това направи.
Запознахме се в интернет и решихме да се видим харесахме се и не след дълго той ми каза,че е решил да се премести в моя град за да е до мен и това и направи и до ден днешен сме си заедно и се обичаме много, държим един на друг и дори сега чакаме бебенце . Бих ти казала,че когато дойде правилния човек сам усещаш дали да направиш нещо или не.Аз все още не мога да повярвам,че нещата се получиха и стигнахме до тук изградихме много силна връзка помежду си след дълги разговори по телефона,след срещи и сега той е бащата на детето ми, моя най-добър приятел,гадже и мъж с който мога да споделя всичко.

Вярно е,че риска е голям,но ако не поемеш риска няма да разбереш дали ще спечелиш или ще изгубиш. Има един израз ''Ако знаехме кога ще умрем сами щяхме да си изкопаем гроба'' ,но е факт никой не знае какво го очаква било то добро или лошо. Надявам се да съм ти била полезна.
Явно е някой чехльо. Или путка не е виждал през живота си. Или имаш пари а той е беден селяк от някое село.

Иначе защо ти не си отишла при него? Никога не бих си оставил личния живот, града, кариерата, да се преместя при някаква си путка само защото не е виждала кур през живота си.