.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Ще мога да ли да порастна с няколко сантиметра ?

Здравейте, това е тема която не знам дали е за тук обаче малко се притеснявам...
    Аз съм на 16 години 169 см. съм и някъде от 2011-2012 година не съм дръпнал и един сантим. Ходил съм на профилактичен преглед преди 2 години може би и ми казаха, че това е напълно нормално и пубертета трае до 22-3 години до тогава би трябвало да съм пораснал доста. Но като гледам ще ми бъде малко трудно!
    Баща ми е висок 173 майка ми е 160, съдейки по гена ми аз би трябвало да съм 174 поне.
    Този ръст ме комплексира , моля ви помогнете ми. Има ли начин да стана поне 174-180 ?
    Благодаря предварително!

Пропуснах да кажа, че нямам заболявания и не съм пил лекарства които да вредят на растежа , напълно съм сигурен в това. Тренирам от година и половина борба.

Мега фен Аватара на Rakshy
    баща ти е 1,70, майката 1,60, ти си 1,70 и гледайки гена ти трябва да си 1,80 ахахаах е да бе седи си на гъза. Височината не играе роля в борбата, нито в живота ти особено

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 豊ノ島大樹 Виж мнението
    някъде от 2011-2012 година не съм дръпнал и един сантим
    След като за последните 4-5 години не си порастнал изобщо, какво те кара да мислиш, че растежът ти не е приключил и тепърва ще има "скок" в ръста?
    пубертета трае до 22-3 години до тогава би трябвало да съм пораснал доста. Но като гледам ще ми бъде малко трудно!
    Да бе - до 30 продължава ?! Кой ти го каза това? Растежът на скелета при мъжете приключва до 20-21 г, а самият пубертет може и на 14 г. да е напълно завършен.
    до тогава би трябвало да съм пораснал доста. Но като гледам ще ми бъде малко трудно!
    Няма! Колкото си порастнал до сега - това ще е, свиквай!
    Баща ми е висок 173 майка ми е 160, съдейки по гена ми аз би трябвало да съм 174 поне.
    Вашите са ниски, ти можеше и да си по-нисък, отколкото си сега! Пак си извадил късмет!
    Този ръст ме комплексира!
    А добре дошъл в клуба ! Свиквай батка - друго не можеш да направиш !
    Има ли начин да стана поне 174-180 ?
    Не!
    Всъщност има един начин, но е много скъп, болезнен и резултатът няма да ти хареса! Така, че - свиквай !
    Благодаря предварително!
    Моля, моля, няма защо !

От време на време се виси по лостове - помага знам от личен опит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си