.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Ескапел

Ескапел

Здравейте преди 2 дни правих секс с приятеля ми и стана гаф след което на другия ден пих Ескапел бяха минали 21 часа като го изпих. Не усетих нито замаяност нито нищо и се чудех дали изопщо е подействало ?

Мега фен Аватара на Fisherman
    колкото по-бързо изпиеш Ескапела,толкова по-голям шанс има да подейства

Да знам при първа възможност го изпих на 21 час от както се беше случило но не усетих нищо

А какво искаш да усетиш, бе девойко?

Чувал съм, че обикновено следват разнообразни странични ефекти.
    Все пак хапчето действа на хормонална основа.

Нека момичетата, които са го приема да се изкажат.

NeVeR*eNd иска да си свери часовника.

Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    А какво искаш да усетиш, бе девойко?
    Ами не знам всички мой познати който са пили ми казаха че им се вие свят дошло им по рано ... прочетох листовката внимателно и знам че са странични ефекти но все пак мислех че и при мен ще бъде нещо такова и ще го усетя по някакъв начин

Мега фен Аватара на baby_baby
    Всяко хапче си има страничен ефект

Прочети какви са страничните ефекти на ескапел но се подготви другия ти месец малко да ти закъснее или може да имаш зацапване

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Няма да усетиш замаяност, обаче при следващия ти цикъл ще усетиш рязък спазъм и пронизваща болка. Поне това забелязвам при повечето, на които съм давал. И кървят зверски по време на цикъла.

Мега фен Аватара на tori
    Виж сега, няма да усетиш замайване, тва не действа на ЦНС. Вероятно ще имаш проблеми с цикъла и някакви болки, които са по-странни от обикновеното, защото това действа на хормоните. Но няма да ти се вие свят, освен ако нещо в хапчето не ти понесе. И да повръщаш няма... И не знам колко неграмотен трябва да си, за да мислиш, че след такова хапче е нормално и трябва да ти се вие свят.

Голям фен Аватара на MalePan7her
    Благодаря ти мила тори, че повтори това, което аз казах. Можеше да си спестиш загубата на време и да не ме копираш като пълна селянка.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Виж сега, няма да усетиш замайване, тва не действа на ЦНС. Вероятно ще имаш проблеми с цикъла и някакви болки, които са по-странни от обикновеното, защото това действа на хормоните. Но няма да ти се вие свят, освен ако нещо в хапчето не ти понесе. И да повръщаш няма... И не знам колко неграмотен трябва да си, за да мислиш, че след такова хапче е нормално и трябва да ти се вие свят.
    Тори курва

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от mitko345 Виж мнението
    Тори курва
    Ше ѝ кажа, добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си