- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел
Здравейте преди 2 дни правих секс с приятеля ми и стана гаф след което на другия ден пих Ескапел бяха минали 21 часа като го изпих. Не усетих нито замаяност нито нищо и се чудех дали изопщо е подействало ?
колкото по-бързо изпиеш Ескапела,толкова по-голям шанс има да подейства
Да знам при първа възможност го изпих на 21 час от както се беше случило но не усетих нищо
Чувал съм, че обикновено следват разнообразни странични ефекти.
Все пак хапчето действа на хормонална основа.
Нека момичетата, които са го приема да се изкажат.
NeVeR*eNd иска да си свери часовника.
Всяко хапче си има страничен ефект
Прочети какви са страничните ефекти на ескапел но се подготви другия ти месец малко да ти закъснее или може да имаш зацапване
Няма да усетиш замаяност, обаче при следващия ти цикъл ще усетиш рязък спазъм и пронизваща болка. Поне това забелязвам при повечето, на които съм давал. И кървят зверски по време на цикъла.
Виж сега, няма да усетиш замайване, тва не действа на ЦНС. Вероятно ще имаш проблеми с цикъла и някакви болки, които са по-странни от обикновеното, защото това действа на хормоните. Но няма да ти се вие свят, освен ако нещо в хапчето не ти понесе. И да повръщаш няма... И не знам колко неграмотен трябва да си, за да мислиш, че след такова хапче е нормално и трябва да ти се вие свят.
Благодаря ти мила тори, че повтори това, което аз казах. Можеше да си спестиш загубата на време и да не ме копираш като пълна селянка.