- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от пръв поглед
Така хора на 23 години съм от 2 дни ме мъчат силни симпатии към момиче което дори не познавам . Видях я в едно нощно заведение (да уточня не е някаква тъпа кифла за да кажете откажи се нямаш шанс с нея) , тъй като бях доста подпиинал не исках да я заговарям защото според мене това е тъпо и знам , че няма да ме отчете в такова състояние . Надявах се на следващия ден да я намеря на снимките от заведението и да и намеря ф-бка обаче тя не се беше снимала и сега немога да я намеря и като се сетя , че съм в безисходица направо се депресирам и ме избива на ярост . Немога да върна времето назад така , че дайте съвети какво да правя искам да я намеря. Както съм писал горе на 23 години съм и несъм някакво лапе ,което незнае какво иска .
Когато човек губи, не знае какво печели.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Минаха вече няколко дни и още неми минава .. хората за казали а, който търси намира така , че се надявам да я намеря ...
На 23години си а все едно си на 15Съветвам те да порастнеш,това не е никаква любов от пръв поглед! Бил си подпийнал а и плюс това си я срещнал в чалготека хахах чудесна комбинация,явно не си изтрезнял както трябва от вечерта.Изтрезней най-после!!!