Здравейте. Отдавна не съм писала тук, но мисля, че най-трудният разговор с родителите ми предстои след няколко седмици. Наричам го ''труден'', защото те никога не са ме разбирали и сега най вече съм пълнолетна и по закон би трябвало да имам личната свобода? Та.. 12 клас съм, от няколко месеца насам си имам приятел, но семейството ми не знае именно, защото са вманиачени в това да ме контролират, да уча, да имам престижна работа, пари и чак тогава да се занимавам с мъже. Разбирам, че е нормално да искат най-доброто за мен, но майка ми откача при мисълта, че може да правя секс, може да излизам по срещи или да си имам приятел. Ами да дойде без да пита и ме е страх от това като разберат, че е 9 години по-голям, че живее в село, но си има средства, заради бизнеса му и не е прост селянин, но те няма да го видят това и директно ще ме нападнат. Искам и лятото да остана при него. Не съм се отказвала да уча и не е казано, че ще се женя, просто искам да се отделя от тях, писна ми спорове и скандали за най-малкото. Наистина ако някой е имал същите проблеми и подобни ситуации, моля да ме посъветва как да си спечеля тази свобода?Благодаря предварително