- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета пробвали с момче с парафин в члена ?
здравей те момичетавъпроса ми е към вас най вече ....има ли момичета кадето са правили секс с момче с парафин в члена? как сте се чуства ли ? има ли по голямо удоволствие при женските оргазми ? харесва ли ви ? и всичко което се сеща те по темата и вашите случки с такива момчета ? всичко това питам защото от скоро време това ми е в главата и милсля да наравя нещо такова .....и просто изкам да знам наистина истинското мнение на момичетата !!! хубаво е да пишат момичета кадето наистина са има ли контакт с такива момчета или са вижадали и познават такива случай ....благодаря ви предварително !!!
ако имаш нещо да добавиш към темата направи го ....ако не нчма смисъл да пишеш коментари
Пиши, ако го направиш. Ще ми е интересна процедурата по ампутацията на оная ти работа, когато тя се възпали.
аз не мисля да се стига да там и да те питам ти вообще запознат ли си с това че ми говориш за ампотация и такива .....
Как така първо се сещаш,за парафин,а за ограмотяване изобщо?! Съветвам те да се заемеш с правописа,а парафина може да почака. И парафина се ползва за удебеляване,а не за уголемяване на члена! Плюс това слагането от не квалифицирано лице води,до осакатяване за цял живот!
честно казано незнам ...но така чух че става с такова нещо да си го инжектираш и да стане голям членати чувала ли си за това с парафина и имала ли си вруска с такова момче кадето с е инжектирал в члена
[QUOTE=baby_baby;11434307]Защо точно с парафин бе?[ми незнам така съм чух че си бият парафин в хуя и става голям
ти чувала ли си за това и била ли си с такова момче с парафин ?
ми незнам ...
Сложи си силикон, жените как си слагат.![]()
Ми защото после ще ходиш да ти шият 13 годишния насран гъз!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...