.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Плоска като дъска

Не се оплаквам от липсата на гърди. Напротив - искам малки и стегнати, но нямам нищичко, ама нищо... добре де, не е чак нищо, но са две нищо и никакви подутини. За сутиен не може и дума да става. Дойде ми цикълът преди няколко месеца. Всички от моя клас носят сутиени с най-малка чашка B. А аз нищо. Нося бюстие. Ще спомена, че съм на 12 и съм от кльощава, по-кльощава. Нямам нищо по себе си, нито дупе, нито нищо... А съм и височка. Исках да попитам, дали наистина бозата помага? Макар че мразя тази течност. Или масажи, или и аз не знам какво. На моята възраст майка ми е имала много по-големи. Отиваме на море и аз съм като сухар. На плажа се комплексирам повече от всякога. А всъщност не го забелязах, докато майка ми не започна да ми намеква - нищо нямаш, тая блуза заради това не ти стои, това сако е за хора с гърди и оттогава всеки ден плача. Помогнете ми.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Силикон и това е Ще ти пораснааааат, не се стресирвай.

Супер фен Аватара на tochko
    Не се ядосвай за глупости. По думите ти ми се струва че се сравняваш с някакви миньончета а ти си като жираф. Без да се сърдиш. Не мисля, че масажи или нещо ще ги накара да порастат, а по-скоро някакво качване на кила, поради което сигурно е известна бозата, но тя не е особено здравословна. Глеадай да поналееш кокала със здравословна храна. Пък и да не е супер здравословна, все пак гърдите се получават от мастна тъкан. Дори и да не ти порастат много ще си по-добре не-кльощава. Тук се намесват и хормоните и гените наследени от майката/баба. На твое място не бих чакъл особено бърз резултат, защото промяната на естетиката на тялото може да трае от месеци до години. Нямаш никакви гаранции обаче ще е по-добре да направиш нещо.
    Де и при момчетата да ни растеше от боза...

Мега фен Аватара на baby_baby
    На 12 какви искаш?

Тепърва се развиваш учи си и не се притеснявай за глупости

Да ти имам и проблемите ти си бебе още какво очакваш на 12 години да носиш чашка C ли?! До 20 години има да ти порастват,пък и да не порастнат има силикон,ако си толкова комлексирана до тогава. Ти едва си започнала,да се развиваш и се оплакваш това си е бял кахър,не го мисли въобще!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си