.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Red face Биене на чекий

Здравейте! Искам да ви попитам нещо. От 11 годишен до сега на 13 съм си бия чекии от 1 до 2 пъти през ден два и не мога да празня. Като започвам в началото само прозрачна лепкава течност се появява околу главичката но пробвам всеки път със различна степен на скорост и не пускам сперма. Та искам да ми кажете нормално ли е на 13 години да си ги бия и да не пускам сперма и моля ви кажете ми да продължавам ли , може ли да ми стане нещо като си ги бия моля ви коментирайте каквото знаете , моля ви !

Мега фен
    направи си дневник и почни да записваш
    количеството, цвета, вкус и мирис
    може храната да влияе, ама ти все пак
    си записвай всичко

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HexaneFTW Виж мнението
    Та искам да ми кажете нормално ли е на 13 години да си ги бия и да не пускам сперма и моля ви кажете ми да продължавам ли , може ли да ми стане нещо като си ги бия моля ви коментирайте каквото знаете , моля ви !
    Нищо няма да ти стане, ако искаш отиди на лекар за консултация, за всеки случай. Успех !

Мен ще ме е срам кво ще му кажа здрасти докторе нормално ли е да си бия на тая възраст що не празня кво да прая

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    направи си дневник и почни да записваш
    количеството, цвета, вкус и мирис
    може храната да влияе, ама ти все пак
    си записвай всичко
    ама за влияенето от храната проблема за тъпчене с глупости ли е или че не ям полезни храни

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Нищо ти няма, то кранчето не пуска от раждането ти и на него му трябва време.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HexaneFTW Виж мнението
    Мен ще ме е срам кво ще му кажа здрасти докторе нормално ли е да си бия на тая възраст що не празня кво да прая
    Нещо такова ! Както ти казаха, вероятно нищо ти няма, но ако искаш питай и личния/личната лекар/ка дали има повод за притеснения за да не се безпокоиш и за по-сигурно. Успех !

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си