.
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Threaded View

Unhappy Не ме обича, а ме използва?

Здравейте. От известно време с едно момче се срещахме, харесах си го и онзи ден ми предложи. Дойде с роза, всичко наред, обаче веднага ми "налитна"... целуна ме неколкократно с език и ми обара дупето поне 3 пъти, буташе ми се. За мен това беше много неудобно, но реших да не правя спор и да създавам напрежение още от първата среща. Като всеки друг отначало започна да ми говори мило, да ми сваля звезди едва ли не, но аз наистина усещам, че съм му само за секса. На почти 17 съм и нямам желание за такива близости, а види ли някой да ме зяпа, започва да обижда на "мани го този девственик". Наистина ми намирисва и ми е много притеснено, да изчакам ли малко да видя как ще продължат нещата или да прекратя тази връзка още от зародиш? Той вече на втория ден започна да ми прави намеци тип: като ги няма нашите у дома, ще те поканя у нас за една нощ, пижамено парти... усещам, че едва ли мисли само относно това. Аз не съм нито някоя лека, нито някоя, която има желание за такива неща на такава крехка възраст. Приемам го за подигравка донякъде. Единствения ми въпрос е за съвет - дали да почакам да видя как ще продължи и съответно, ако е все така да скъсам с него или направо сега да го направя. Втората ми връзка в живота е, харесвам го, но просто мисля, че той явно си търси нещо от мен, което аз не бих му дала, защото не смятам, че скоро време ще съм готова, а и както казах, нямам желание за това. Благодаря предварително на всеки, направил си труда да прочете това и да помогне. И... весели празници!
    Последно редактирано от sadxsoul : 04-30-2016 на 17:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си