- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сайт за окултизъм
Здравейте, не че правя реклама ама стартира наскоро стартира сайт + форум за мистика, окултизъм, езотерика и тн. Твърдят, че помагали на хората с магии, екзорсизми и тн. Писах на посочения скайп и ми се стори, че си разбират типовете. Набирали екип, аз може да се включа, ако някой се интересува да ги намери.
http;//ocultgatebg.info
Аз съм екзорсист първа степен. Ще ме вземат ли?
Правя екзорсизъм по католически обряд.
добре че има такива като теб че да се връзват
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
много опасно нещо е да упражняваш/практикуваш окултизъм
Аз също бих се включил... Завършил съм защита от черните изкуства в Хогуортс.. Също така имам магистратура по Алхимия и съм завършил курс по екзорсизъм в True Cross Academy.
Постоянно общувам с митични същества(предимно тролове).
"нова мода завладя народа"
ПП: За магията трябва, цитирам: "пичи косъм или косъм от половите органи на мъжа". Успех баце.
Последно редактирано от defender : 01-16-2016 на 12:37
Такива неща нямат почва в България от 90-те години насам. На простия българин му дай чалга, бой, ебан, мизерии, къде ще ти мисли за езотерика и окултизъм, то за това трябва да си поне маалко духовно извисен (не че окултизма е нещо хубаво, но за да проявиш интерес към него трябва да имаш някакво духовно съзнание и интелект) а ние сме тоолкова осакатени в това отношение, че по-добре недейте се захваща изобщо..............
Аз познавам едни баби които се занимават с магии и подобни неща. От едно село са...
тоя раздел на форума нещо замря, при това в глухата уличка на окултизма (поне засега) - къде са великите духовни водачи на форума, или поне те бързаха да се представят/поставят за такива?!
Последно редактирано от npp : 04-05-2016 на 23:29